Söylenti: Sıradaki Call of Duty oyununun adı “Bloodlines” olabilir

Activision'ın sıradaki projeleri hakkında bazı bilgiler öne sürüldü.

Ayrıca, yeni Spider-Man ve Destiny oyunları da 2017’de bizlerle olacak.

Dual Pixels‘e yakın kaynaklara göre; Activision, yeni projeleri hakkında birçok bilgiyi yakın bir zamanda açıklayacak. Aynı kaynaklar, daha önceden de bazı bilgiler sızdırmış ve bunlar doğrulanmıştı.

Bu söylentiler arasındaki en büyüğü ise bu yılki Call of Duty oyununun “Bloodlines” adını taşıyacak olması. Sonbaharda çıkış yapacağı belirtilen yeni Call of Duty yapımının “Bloodlines” isminde olacağı, Dual Pixels’in kaynaklarının söylediği bilgilerinden yalnızca biri. Ancak geçtiğimiz günlerde, 2016’da çıkış yapacak yeni CoD oyununun Call of Duty: Ghosts 2 olarak listelenmesi, “Bloodlines” adını alacak şeklindeki iddiaların güvenilirliğini zedeliyor.

Bu yılki Call of Duty’nin, Call of Duty II ve Ghost yapımlarının geliştiricisi Infinity Ward tarafından hazırlanacağı artık kesinlik kazandı. Çünkü, Activision’ın “3 yıl-3 farklı stüdyo” politikasına göre, her 3 yılda bir aynı firma yeni bir Call of Duty oyunu hazırlıyor. Ayrıca, birçok iddiaya göre de Infinity Ward, 2016 yılındaki Call of Duty’nin yapımcısı olacak. Bunun dışında oyunun sonbahar civarında piyasada olması bekleniyor. Fakat hala oyunun adının ne olacağı, neyi konu alacağı, nerede geçeceği bilinmezlik içinde.

Aynı kaynakların verdiği diğer bilgiler ise, Activision 2017 yılında yeni bir Spider-Man oyunu piyasaya sürmek için Platinum Games ile işbirliği sağladı. Tam adının ise Spider-Man: The First Avenger olacağı söyleniyor. Diğer bir gelişme ise, 2017 yılında Destiny’nin devam oyununun çıkış yapacağı söylentileri ortalıkla dolaşıyor.

Önceki İçerikThe Count Lucanor inceleme
Sonraki İçerikHearthstone’un yeni formatının ve genişleme paketinin çıkış tarihi netleşiyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz