Tiny Tina’s Wonderlands duyuruldu, 2022’de çıkacak

Borderlands'in yapımcılarından yeni bir oyun geliyor

Borderlands serisinin arkasındaki stüdyo Gearbox Software, Summer Game Fest esnasında yeni oyunları Tiny Tina’s Wonderlands‘ı yayınladıkları bir fragmanla duyurdu.

Basın bülteninde, looter-shooter türünde olduğu belirtilen Tiny Tina’s Wonderlands “güçlü silahlarla dolu öngörülemeyen bir dünyada geçen yepyeni, fantezi dolu bir macera” şeklinde tanımlanıyor.

“Bu destansı fantezide oyuncular, zalim Dragon Lord’u durdurmak için tuhaf canavarlarla karşılaşıp hazine dolu zindanlarda dolaşırken kendi çok sınıflı kahramanlarını yaratabilir ve özelleştirebilir. Kuralları koyan, dünyayı anında değiştiren ve oyunculara yolculuklarında rehberlik eden, tamamen öngörülemeyen Tiny Tina tarafından hayata geçirilen kaotik bir fantezi dünyasında mermiler, sihir ve kılıçlar çarpışıyor.”

Dört kişiye kadar co-op desteği, zengin bir hikaye ve tekrarlanabilir oyun sonu içeriği sunacak olan Tiny Tina’s Wonderlands’in çıkış tarihi 2022’nin başları olarak belirtildi. PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC (Steam, Epic Games) için çıkış yapacak.

Oyun hakkında Gearbox Entertainment Kurucusu ve Tiny Tina’nın Wonderlands Baş Yapımcısı Randy Pitchford şu ifadeleri kullandı:

“Wonderlands, Gearbox Software’de bir fantezi evreninde geçen Role-Playing Shooter tarzında on yılı aşkın bir süredir devam eden geliştirmenin bir doruk noktasıdır. Benim için, galaksinin en ölümcül on üç yaşındaki çocuğu Tiny Tina’nın yeni, tam özellikli bir AAA video oyunu olarak hayal ettiği orijinal bir fantezi dünyasında ejderhalar, iskeletler, goblinler ve daha fazlasıyla savaşmak için gerçek Borderlands silahlarını getirmek bir rüyanın gerçekleşmesi gibi.”

Oyunun yayıncısı 2K Games’in Başkanı David Ismailer ise “Gearbox’taki geliştirme yeteneği ve oyuncu kadrosunun inkar edilemez yıldız gücü arasında, bu oyun için daha fazla heyecan duyamazdık. Her zaman mevcut IP’lerimizin gücünü geliştirmek için ilgi çekici fikirler ve yollar arıyoruz, bu nedenle bu tutkulu ve yaratıcı ekibi, uzun zamandır bizimle olan hayranlarımızla ve aynı zamanda yeni izleyicilerle yeni bir dünya ve karakterle bir araya getirmeye yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz.” diyor.

Önceki İçerikElden Ring’in çıkış tarihi açıklandı, oynanış fragmanı yayınlandı
Sonraki İçerikTales of Arise için iki yeni karakter tanıtıldı: Dohalim ve Kisara

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz