NEO: The World Ends With You’nun çıkış tarihi belli oldu

PS4, Nintendo Switch ve PC'ye geliyor!

Square Enix’in aksiyon rol yapma oyunu NEO: The World Ends With You‘nun çıkış tarihi açıklandı.

Oyunun PlayStation 4 ve Nintendo Switch sürümleri 27 Temmuz 2021’de çıkış yapacak. Ön siparişler bugünden itibaren verilebilecek. PC için ise yaz döneminde Epic Game Store üzerinden satışa sunulacak, tam bir tarih yok.

Basın bülteninde yer alan oyuna ait detaylar şöyle:

“RPG klasiği The World Ends With You’nun uzun zamandır beklenen devamı, hayatta kalmak için bir ölüm kalım savaşı ‘Reapers ‘Game’ in ardındaki gizemleri ortaya çıkarmak için Tokyo’nun kalbini keşfederken, başkahramanı Rindo’ya katılıyor. Bugün çıkan yeni fragman, yeni bir karakter kadrosuna, canlı ve modaya uygun bir ekipman sistemine, oyunun son derece şık aksiyon savaş sistemine ve çok daha fazlasına bir giriş sunuyor.

 

NEO: The World Ends with You, çarpıcı, anime tarzı bir Shibuya’yı hızlı tempolu bir oyun, besteci Takeharu Ishimoto’dan (THRILL Inc.) geliştirilmiş bir film müziği ve unutulmaz bir deneyim yaratmak için ilgi çekici bir hikaye ile birleştiriyor. Oyuncular, bu hareketli şehrin manzaralarını, seslerini ve kültürünü keşfedebilir ve tadını çıkarabilir, müttefiklerinin yanı sıra gösterişli savaşlarda canavarlarla savaşabilir ve ‘Reapers’ Game’ hakkında daha fazla şey öğrenirken görevleri tamamlayabilir ve kaderlerini değiştirmek için savaşabilirler.”

Önceki İçerikSÖYLENTİ: Hideo Kojima yeni oyunu için Microsoft ile görüşüyor
Sonraki İçerikThe Last of Us Remake PS5 için yapım aşamasında

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz