Call of Duty: Ghosts 2 çıkış tarihi ile beraber ortaya çıktı!

Bir oyun dergisi tarafından konu edilen bilgiye göre, bu yılın CoD oyunu Call of Duty: Ghosts 2 olacak ve Kasım ayında piyasaya sürülecek.

Bir oyun dergisi tarafından konu edilen bilgiye göre, bu yılın CoD oyunu Call of Duty: Ghosts 2 olacak ve Kasım ayında piyasaya sürülecek.

Games TM isimli oyun dergisi tarafından sayfalara taşınan bilgiye göre, Infinty Ward’un sözünü verdiği üzere 2016’da yeni bir Call of Duty oyunu çıkacağı bilgisiyle alakalı olarak bu yılın Kasım ayında Call of Duty: Ghosts 2 bizlerle olabilir.

Serinin geliştirici firmalarından biri olan Infinity Ward’un yanı sıra başka firmalarda CoD serisine ait yapımlar ortaya koymuştu. Ancak “her 3 yıl için farklı 3 stüdyodan 3 oyun” stratejisi gereği bu yılın Call of Duty’si Infinity Ward’un elinden çıkacak. Bu bağlamda, her sene Kasım ayı civarında yeni bir Call of Duty olacağı bilgisi zaten daha önceden açıklanmıştı. Yani, derginin sayfalarına taşıdığı bilgiler gerçekleşebilir.

Aynı dergi daha önceden de Battlefield 5 ve Destiny 2 hakkında da bazı bilgiler öne sürmüştü. Öyle ki, geçtiğimiz günlerde bir perakende sitesinde Battlefield 5 listelenmiş ve oyunun I. Dünya Savaşı’nı konu edineceği belirtilmiş, ayrıca oyuna ait bir de çıkış tarihi verilmişti. Ek olarak, Destiny 2 de resmi olarak doğrulanan bir oyun olarak bir kenarda durmaya devam ediyor. Bu gelişmeler dikkate alındığında, Games TM dergisinin verdiği bilgilerin gerçekleşme payı oldukça yüksek ancak yine de bekleyip neler olduğunu göreceğiz.

Önceki İçerikGabe Newell, işten kovduğu Dota 2 organizatörüne “G*t” dedi
Sonraki İçerikUncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Ön Siparişe Açıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz