Elden Ring’in çıkış tarihi açıklandı, oynanış fragmanı yayınlandı

Bekleyiş sona erdi!

Elden Ring çıkış tarihi ve oynanış görüntüleri

FromSoftware’in merakla beklenen yeni oyunu Elden Ring’in çıkış tarihi duyuruldu ve ilk oynanış görüntüleri paylaşıldı.

İlk kez E3 2019’da duyurulan ve sonrasında derin bir sessizliğe gömülen Elden Ring, dün akşamki Summer Game Fest etkinliğinde yeniden güz yüzüne çıktı. Oyuna ait bir oynanış fragmanıyla beraber Elden Ring’in çıkış tarihi 21 Ocak 2022 olarak açıklandı. Oyun PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak. Oyunun PS4 ve Xbox One versiyonlarını satın alanlar, daha sonrasında yeni nesil konsollara ücretsiz olarak yükseltebilecek.

Yazarlığını George R. R. Martin‘in yaptığı, FromSoftware tarafından geliştirilen ve Bandai Namco‘nun yayınladığı Elden Ring’in oynanış fragmanı oyunun dünyasına, düşman çeşitlerine, boss’lara ve dövüş sistemine ilk bakış atma fırsatı sunuyor.

Basın bülteninde yer alan detaylara göre, açık dünya aksiyon-RPG türündeki Elden Ring için oyunun yönetmeni Hidetaka Miyazaki şöyle konuştu:

“Elden Ring ile, türün çarpıcı ve klasik evrimini oluşturmak için Dark Souls serisi boyunca geliştirdiğimiz tüm karanlık fantezi ve aksiyon-RPG uzmanlığımızı uyguladık. George R. R. Martin tarafından yazılmış efsaneleri temel alarak sarsıcı ölçüde zengin bir dünya hazırladık. Elden Ring, keşfedilmeye hazır gizemlerle ve tehlikelerle dolu bir dünya. Bu dünyayı kendi başınıza deneyimlemekten keyif alacağınızı umuyoruz.”

Elden Ring hakkında yıl boyunca yeni bilgiler açıklanacağını belirtildi.

Önceki İçerikBattlefield 2042 duyuruldu; çıkış tarihi, tanıtım fragmanı ve ilk detaylar
Sonraki İçerikTiny Tina’s Wonderlands duyuruldu, 2022’de çıkacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz