Hearthstone’un yeni formatının ve genişleme paketinin çıkış tarihi netleşiyor

Blizzard'ın kart oyunu için planlanan yeni değişimler ve yeni bir eklenti paketi için çıkış tarihi çok yakın bir zamanda açıklanacak.

Blizzard‘ın kart oyunu için planlanan yeni değişimler ve yeni bir eklenti paketi için çıkış tarihi çok yakın bir zamanda açıklanacak.

Geçtiğimiz haftalarda Blizzard tarafından duyurulan Hearthstone için yeni oynanış formatı, “Standart” ve “Wild” olmak üzere oyunu ikiye ayıracak. Bu özelliğin ne zaman geleceği henüz bilinmezken, 2016’nın ilk çeyreği için planlanan eklenti paketinin yanı sıra, bu formatın çıkış tarihinin ne zaman açıklanacağı belirtildi.

Hearthstone Kış Turnuvası‘nı duyuran Blizzard, 11 Mart‘ta düzenlenecek olan bu etkinlikte bazı bilgiler de paylaşacak. Bunlar arasında, oyuna yeni oynanış formatı ve bir ton yeni kartı ekleyecek yeni güncellemenin çıkış tarihi de bulunuyor.

130 yeni kartı beraberinde getirecek olan genişleme paketinin haricinde oyuna Standart ve Wild modları da eklenecek. Bu iki moddan Standart olanda, GvG ve Curse of Naxxramas kartlarını oynayamayacağız ancak Wild modda, tüm kartlar oynanabilir olacak. Standart moddaki kart eksikliğini ise yeni gelecek olan genişleme paketinin kartları giderecek.

Bu önemli güncellemenin bu ay bittikten sonra 1 Nisan’da başlayacak olan yeni sezonla birlikte gelmesi bekleniyor.

LİSTE: Hearthstone’un Standart formatında yer almayacak 20 çok önemli kart

Önceki İçerikSöylenti: Sıradaki Call of Duty oyununun adı “Bloodlines” olabilir
Sonraki İçerikFable Legends iptal edildi, geliştirici stüdyo kapatıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz