Naughty Dog yakın bir zamanda odağını The Last of Us 2’ye çevirebilir

The Last of Us 2 beklentileri hala devam ediyor!

Uncharted 4‘ten önce The Last of Us 2 oyunu için birkaç adım katettiği söylenen Naughty Dog, tekrardan bu projeye yönelebilir.

Sony‘nin Naughty Dog ile anlaşmaya varması ve Uncharted 4: A Thief’s End‘i PlayStation 4‘e özel olarak piyasaya sürme fikrinden önce, The Last of Us’ın yapımcı firması Naughty Dog’un Last of Us serisinin ikinci oyunu hakkında hazırlıklar yaptığı şeklinde bazı söylentileri ortaya atılmıştı.

Şu ana kadar resmi olarak The Last of Us 2 hakkında bir onaylama gelmese de, Naughty Dog’un Uncharted 4: A Thief’s End’i yayınladıktan sonra tekrardan The Last of Us 2’ye geri döneceği düşünülüyor. Özellikle geçtiğimiz ay, Uncharted 4’ün yapım aşamasında sona gelinmesinin ardından gözler tekrardan Naughty Dog’tan gelecek olan herhangi bir Last of Us 2 gelişmesine çevrilmişti. Fakat firmanın Uncharted 4 için uzun vadeli birkaç planı daha bulunduğu ortaya çıktı. Öncelikli olarak oyun için çıkartılması düşünülen bir hikaye DLC’si planlanıyor. Bu nedenle, The Last of Us 2’nin tekrardan gündeme gelmesi biraz daha fazla zaman alabilir. (Tabii henüz serinin ikinci oyununun varlığı kesinleşmedi.)

Uncharted 4: A Thief’s End, 10 Mayıs’ta PS4’e özel olarak çıkış yapacak ve Türkiye’de Türkçe dublaj desteği de içerecek.

Son olarak, geçtiğimiz günlerde, Uncharted sersinin yönetmeni Neil Druckmann‘in olası bir Uncharted 5 hakkında yorumları olmuş, ayrıca The Last of Us filmi hakkında da bazı yeni bilgiler gelmişti.

Önceki İçerik29 yıl sonra Punch Out!!’ta yeni bir gizem keşfedildi!
Sonraki İçerikFinal Fantasy 15’in DLC planları, olası PC versiyonu ve performansıyla ilgili yeni bilgiler

3 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz