Uncharted 5 mümkün olabilir mi?

Uncharted serisinin yönetmeni Neil Druckmann, olası bir Uncharted 5 hakkında konuştu.

Serinin yönetmeni Neil Druckmann, henüz Uncharted 4 çıkmamasına rağmen, olası bir 5. oyun hakkında açıklama yaptı.

Uncharted serisinin son oyunu olacağı söylenen Uncharted 4: A Thief’s End‘in çıkışına sayılı günler kala, serinin yaratıcı yönetmeni Neil Druckmann, sürpriz bir açıklama yaptı ve Uncharted 5’in mümkün olabileceğinden bahsetti.

GamesRadar‘a konuşan Druckmann, Uncharted evreninin varlığını sürdürmeye devam edeceğini belirterek, eğer seriyle ilgili yeni bir fikir ortaya çıkarsa bunun yeni bir ekip tarafından oluşturulabileceğini söyledi.

“Eğer gerçekten de güzel bir Uncharted yapımı ortaya çıkarsa, bunun geliştirme sürecinde yer almak yerine oynamayı tercih ederim, daha eğlenceli olur.” diyen Neil Druckmann, “Serinin büyük bir kısmını meydana getirdik. Sadece yeni bir oyun gelecekse bunun serinin özüne bağlı kalmasını istiyoruz.” şeklinde sözlerine devam etti.

Neil Druckmann’in açıklamaları gösteriyor ki, serinin son oyunu olacağı söylenen Uncharted 4: A Thief’s End’in sonunda, oyundaki ana karakter Nathan Drake yaşamaya devam edebilir. Belki de olası bir Uncharted 5 oyunu için yeni ekibin liderliğini yine Neil Druckmann yapabilir. Ancak Druckmann, seriyi 4. oyun ile sonlandırmanın daha iyi olacağını düşünüyor ve ‘Eğer stüdyo yeni bir oyun yapmak istiyorsa gerçekten de iyi olmalı, fakat bunu başaramayacak ise sonuncu oyunun serinin son oyunu olarak kalması daha iyi olur’ yorumunda bulunuyor.

Uncharted 4: A Thief’s End, 10 Mayıs 2016’da PlayStation 4 konsoluna özel olarak çıkış yapacak ve Türkiye’de Türkçe dublaj desteği de bulunduracak. 

Önceki İçerikFinal Fantasy 7 Remake’in bölüm uzunlukları detaylandırıldı
Sonraki İçerikNeed for Speed İnceleme [PC]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz