Final Fantasy 15’in DLC planları, olası PC versiyonu ve performansıyla ilgili yeni bilgiler

Final Fantasy 15'in yönetmeni Hajime Tabata, oyunun DLC planları, muhtemel PC versiyonu ve konsollardaki optimizasyonu hakkında konuştu.

Final Fantasy 15‘in yönetmeni Hajime Tabata, oyunun DLC planları, muhtemel PC versiyonu ve konsollardaki optimizasyonu hakkında konuştu.

Uzunca süredir geliştirme aşamasında olan RPG tarzındaki Final Fantasy serisinin bu yılki oyunu Final Fantasy XV ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun yönetmeni Tabata, DLC ve PC versiyonu planlarının yanı sıra oyunun konsollardaki performansıyla ilgili bilgiler paylaştı.

JeuxVideo adlı internet sitesine açıklama yapan Tabata’nın söyledikleri DuelShockers tarafından çevrilerek okuyucularına aktarıldı.

Tabata’nın ilk olarak değindiği konu Final Fantasy XV için planladıkları ekstra içerikler oldu. Buna göre, Square Enix bu yaz Final Fantasy 15 için DLC paketi çıkartmak istiyor. Ancak bunun “sıradan bir içerik paketi” yerine “hayranlar arasında heyecan yaratacak” şekilde tasarlanmasını hedefliyor.

Diğer tarafından olası bir PC versiyonu hakkında da konuşan yönetmen Hajime Tabata, Eylül ayında çıkacak olan konsol sürümlerinin dışında henüz yakın bir zaman için PC sürümü planları olmadığını belirtti ve bunun daha sonra gerçekleşme olasılığı oluğunu söyledi. Eğer gerçekten bir PC versiyon gelecekse bunun “oyunu yeni bir teknoloji seviyeye itecek şekilde” olması gerektiğini vurgulayan Tabata, Xbox One ve PlayStation 4ün kaldırma potansiyeli olmayan bazı dinamikleri olası bir PC sürümünde uygulamayı umduklarını da belirtti.

Oyunun demo sürümündeki kare hızı performansına da değinen Tabata, geliştirici ekibin şu anda bunun üzerinde durduğunu ve gerekli optimizasyonları yaptığını açıkladı.

Final Fantasy XV, 30 Eylül 2016’da Xbox One ve PlayStation 4 konsolları için çıkışını gerçekleştirecek. Daha sonra gelebileceği belirtilen muhtemel bir PC versiyonu içinse henüz kesin bir ifade bulunmuyor.

Önceki İçerikNaughty Dog yakın bir zamanda odağını The Last of Us 2’ye çevirebilir
Sonraki İçerik“2019 yılında PS4 satışları 69 milyona, Xbox One satışları 39 milyona ulaşacak”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz