Tekken 8 DLC karakteri Lidia duyuruldu

Japonya’nın en köklü dövüş oyunu serilerinden Tekken, sekizinci oyunuyla bu yılın başlarında başarılı bir şekilde piyasaya sürülmüştü. İnceleme yazımızda 32 karakterle çıkış yapan oyunu zengin kadrosu, çevrim içi mücadele tarafında eksiklerini kapatması ve fiyakalı görsellerini özellikle övmüştük. Oyun ilk sezon kapsamında 4 karakter daha ekleyecekti ve bunlardan ilki 4 Nisan’da kavuştuğumuz capoeira ustası Eddy Gordo olmuştu. Bandai Namco merakla beklenen ikinci karakteri de birinci sezon ile gelecek güncellemelerin finalinde paylaştı. İşte güncelleme detayları ve Tekken 8 dlc karakteri Lidia:

Birinci sezon için duyurulan tüm içerik ise şu şekilde:
Denge güncellemesi
Yeni dövüş sahnesi (Sunside Resort)
Fotoğraf modu
Hikaye modu güncellemesi

Videonun sonunda gösterilen Lidia’nın ise yaz mevsiminde geleceği müjdelendi. Karakter ilk kez Tekken 7’de yer almış ve kendine has dövüş mekanikleriyle oldukça beğenilmişti.

Unreal Engine 5 ile geliştirilen Tekken 8 PlayStation 5, PC ve Xbox Series S/X platformları için piyasaya sürüldü.

Önceki İçerikMaziden gelen ilginç bir yapım – El Shaddai: Ascension of the Metatron HD (Nintendo Switch)
Sonraki İçerikStreet Fighter 6 Akuma oynanış videosu yayınlandı
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz