Street Fighter 6 Akuma oynanış videosu yayınlandı

Popüler dövüş oyunu serisinin son halkası Street Fighter 6, ilk sezonunu tamamlamak üzere. AKI, Rahsid ve Ed’in ardından dördüncü ve son DLC karakter olan Akuma, listenin duyurulmasından beri en çok beklenen karakterdi. 1994 yapımı Street Fighter II Turbo’dan beri seride yer alan karakter vahşi görünümü ve kuvvetli vuruşları ile seviliyor. Street Fighter 6 Akuma oynanış videosu ile birlikte karakterin oynanabilir olacağı tarih de kesinleşti.

Yeni haliyle Akuma daha yaşlı ama çok daha kudretli ve tehditkar bir görünüme sahip. Satsui no Hado tekniği ile dövüşen savaşçı bazı yeni hareketler ile birlikte geliyor. Bunlardan ilki Adamant Flame komboların finalinde kullanılabilen, over drive versiyonu ile de rakibi duvara yapıştırıp üstünlük kurmanızı sağlayan etkili bir vuruş olarak göze çarpıyor. Akuma’ya özel olarak iki adet üçüncü seviye super art eklenmiş. Bunlardan ilki, Sip of Calamity ile rakibi yere çalıp kudretli bir darbe indirebiliyoruz. Akuma denince herkesin aklına ilk gelen vuruşumuz Raging Demon da yeni oyunda es geçilmemiş. İkinci level 3 super artımız olan bu vuruş sadece sağlığımız critical art yapacak kadar azaldığında kullanılabiliyor ve her zamanki gibi ölümcül.

22 Mayıs’ta erişime açılacak olan Akuma ile birlikte oyuna büyük bir denge yaması da gelecek.

Önceki İçerikTekken 8 DLC karakteri Lidia duyuruldu
Sonraki İçerikStellar Blade inceleme
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz