Uncharted: The Nathan Drake Collection Temalı PS4 Duyuruldu

Üç adet Uncharted PS3 oyununu bir araya getiren Nathan Drake temalı PlayStation 4 paketi duyuruldu.

Sony tarafından yapılan açıklama ile, önümüzdeki ay satışa sunulacak yeni bir PlayStation 4 duyuruldu. Uncharted: The Nathan Drake temalı bu yeni PS4 paketi, PlayStation 4 sürümü hazırlanan, üç adet, ilk olarak PlayStation 3 için çıkış yapmış Uncharted oyununu da ücretsiz olarak içeriyor.

500 GB PS4 ve Uncharted: The Nathan Drake Collection’ın dijital kopyasını içeren paket, 400-450 dolar fiyat aralığında satılacak. Çıkış tarihi ise Collection paketi ile aynı gün olan 9 Ekim 2015.

Uncharted Collection, ilk olarak PS3 için çıkış yapmış üç adet tekli oyuncu modlu Uncharted oyununu içeriyor: Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake’s Deception. Bu oyunların PS4 sürümlerinde çok oyuncu modu yer almayacak ancak Uncharted 4’ün çoklu oyuncu betasına erişim garantisi verecek.

İlk olarak sızdırılan daha sonra resmen duyurulan Uncharted: Nathan Drake Collection gelişmiş grafikleri, yeni zorluk dereceleri ve yeni fotoğraf modunu da beraberinde getirecek.

Serinin en yeni oyunu olan Uncharted 4: A Thief’s End için ise geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi verilmiş ve ek içerik paketleri duyurulmuştu.

Son olarak, Uncharted: The Nathan Drake Collection için hazırlanmış TV reklamını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Önceki İçerikFIFA 16 Oyuncu Sıralamaları Belli Oldu!
Sonraki İçerikGTA 5’teki Treni Durdurmak Mümkün Değil!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz