PlayStation Showcase etkinliği mayıs ayında gerçekleşebilir

Sony bir yıl aradan sonra büyük PlayStation Showcase etkinliği formatına geri dönmeye hazırlanıyor ve iddiaya göre bu etkinlik mayıs ayında düzenlenebilir.

PlayStation Showcase 2022 mayıs ayında düzenlenebilir

Merakla beklenen büyük PlayStation Showcase etkinliğinin mayıs ayında gerçekleşebileceği iddia edildi.

Bir süredir Sony‘nin bu yaz PlayStation Showcase formatına geri dönerek büyük bir oyun gösterimi şovuna hazırlandığı konuşuluyordu. Güvenilir kaynaklarıyla bilinen Giant Bomb‘tan Jeff Grubb, Summer Game Fest‘ten önce PlayStation Showcase sunumu gerçekleşeceği yönünde duyum aldığını daha önceden belirtmişti. Grubb, şimdi ise bu etkinliğin mayıs ayında gerçekleşeceğini öne sürdü.

Jeff Grub, Game Mess Morning podcastinde “Summer Game Fest’ten önce PlayStation Showcase var. Artık bu etkinliğin rahatlıkla mayıs ayında olacağını söyleyebilirim. Yine de Summer Game Fest’ten önce demeye devam edeceğim çünkü en güvenilir hali bu. Belki de haziran ayının en başında olabilir.” şeklinde konuştu.

Summer Game Fest 8 Haziran’da düzenlenecek. Grubb’ın iddia ettiği üzere Sony’nin bu tarihten önce bir PlayStation Showcase düzenlemesi halinde bu etkinliğin 25 Mayıs veya 1 Haziran’da gerçekleşmesi olası duruyor. Zira, PlayStation’ın büyük oyun sunumları genellikle perşembe günleri düzenleniyor.

Etkinlikte Sony’nin, bu yıl çıkacak olan Marvel’s Spider-Man 2‘yi göstermesi ve birçok büyük yeni oyun duyurusuna imza etmesi bekleniyor. Bu duyurular arasında Naughty Dog’un merakla beklenen çok oyunculu The Last of Us Factions projesi de yer alıyor.

Sony en son 2021’in eylül ayında PlayStation Showcase düzenlemiş, o etkinlikten sonra ise daha küçük çaplı State of Play formatıyla devam etmişti. Bu nedenle bir sonraki PlayStation Showcase etkinliği için beklentiler oldukça yükselmiş durumda.

Önceki İçerikDiablo IV Açık Beta Geri Bildirimleri Sonrası Yaptığı Değişiklikleri Duyurdu
Sonraki İçerikArmored Core VI çıkış tarihi oynanış videosu eşliğinde duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz