FIFA 16 Oyuncu Sıralamaları Belli Oldu!

Messi genel ortalamada Ronaldo’yu geçti.

Bu ay çıkış yapacak olan FIFA 16‘nın oyuncu sıralamaları netleşti. EA Sports tarafından yapılan açıklama ile FIFA 16 oyuncu sıralamaları ortaya çıktı. Oyunun kapak yıldızı olan Lionel Messi, genel ortalaması 94 ile listede ilk sırada yer aldı.

FIFA 16 oyuncu sıralamaları ilk 5 sırasında, ikinci sırayı Messi’den sonra 93 ortalama ile Cristiano Ronaldo, üçüncü sırası 90 ortalama ile Luis Suarez, dördüncü sırada 90 ortalama ile Manuel Neuer ve beşinci sırada yine 90 ortalama ile Arjen Robben takip ediyor.

Bu ortalamalar, oyuncuların son 365 gündeki lig ve kupa maçlarındaki performanslarına göre oluşturulmuş durumda. İlk 50 listesine ise buradan detaylı olarak bakabilirsiniz.

Uzun soluklu FIFA serisinin bu yılki oyunun FIFA 16’da seride bir ilk olarak bayan milli futbol takımları da yer alacak. Ayrıca FIFA 16, Türkiye’de Türkçe dil desteği ile sunulacak ancak spiker sesleri Türkçe olmayacak. Sistem gereksinimleri ise duyurulmasından sonra açıklanmıştı.

FIFA 16’nın çıkış tarihi ise Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PC için 22 Eylül 2015. Ek olarak, ücretsiz demo sürümünü şu andan itibaren denenebilir durumda. FIFA’nın en büyük rakibi olan PES serisinin bu yılki oyunu PES 2016 ise FIFA 16’dan bir hafta önce, 15 Eylül 2015’de çıkış yapacak.

Önceki İçerikSteam’de 1 Milyondan Fazla Satan 6 Oyun!
Sonraki İçerikUncharted: The Nathan Drake Collection Temalı PS4 Duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz