PlayStation Türkiye’de Bilkom Güvencesini Tercih Etti

Bilkom ile PlayStation markası ve ürünlerinin üreticisi Sony Interactive Entertainment arasında yapılan anlaşma ile PlayStation ürünleri, Bilkom’un Türkiye geneline yayılmış güçlü online ve fiziksel satış ağı üzerinden pazara sunulacak.

Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya yaptığı değerlendirmede, “Sony Interactive Entertainment ile imza attığımız bu güçlü iş birliğiyle, Sony Playstation ürünleri artık Bilkom güvencesiyle tüm oyun severler ile buluşacak. Türkiye genelindeki yaygın ve online satış kanallarımız ile ürünleri erişilebilir ve ulaşılabilir kılarken, aynı zamanda yetkin servis ve destek ağımız ile tüketici deneyimini en üst seviyede tutmak önceliklerimiz arasında. Tüm Playstation severlere hayırlı olsun. Şimdi oyun zamanı” dedi.

Bu iş birliği ile Türkiye’de kültürel ve ekonomik açıdan önemli bir pazar haline gelen oyun sektörü için önemli bir adım atılıyor. Bu anlaşma ile Bilkom, PlayStation’ın dağıtım, lojistik ve satış sonrası operasyonlarını üstlenirken, pazarlama, kanal geliştirme, iş geliştirme, tüketici deneyimi yönetimi ve müşteri odaklı hizmetler alanlarında marka adına çalışacak. Türkiye’deki oyun tutkunları, Bilkom’un geniş hizmet ağı ve pazar deneyimi ile PlayStation’ın popüler ürünlerine erişebilecek.

Sony Interactive Entertainment’ın PlayStation da dahil olmak üzere oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyan yenilikçi ürünleri, Türkiye’de Bilkom güvencesiyle satışa sunulacak.

Önceki İçerikPUBG: BATTLEGROUNDS 27.2 Güncelleme Detayları
Sonraki İçerikPrince of Persia: The Lost Crown inceleme
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz