Ubisoft resmen doğruladı: Bu yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu yok

Ubisoft, "2016 yılında yeni bir Assassin's Creed çıkmayacağı" yönündeki iddiaları doğruladı.

2016 senesinde yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkmayacağı iddiaları resmiyet kazandı.

Daha önceden ortaya atılan, Ubisoft‘un 2016’yı es geçeceğini ve bu yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu piyasaya sürmeyeceğini belirten iddialar, Ubisoft tarafından doğrulandı.

Serinin yayıncı firması Ubisoft tarafından geçtiğimiz saatlerde resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, 2016’da yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkmayacağı belirtildi. Açıklamada ayrıca, yeni bir oyun çıkmayacak olan bu yıl boyunca, geçmiş dönemlerde alınan geri dönüşler yardımıyla bazı geliştirmeler yapılacağı bilgisi yer alıyor.

Alınan sonuçlar sonucunda, 2016 yılında yeni bir Assassin’s Creed oyunu piyasaya sürmemeye karar verdik” şeklinde başlayan açıklamada, “geri adım atarak seriyi yeniden gözden geçireceğiz” denildi. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Assassin’s Creed Unity‘nin çıkışından sonra pek çok geri bildirim aldıklarını ve  bu bildirimler doğrultusunda, “Assassin’s Creed serisinin geliştirme sürecinde iyileştirmeye gidip, bu seriyi tekrardan dünyanın en iyi aksiyon-macera oyunlarından biri haline getirmeye söz veriyoruz.” ifadesi yer alıyor.

Geçtiğimiz aylarda ortaya atılan iddiaya göre, 2016 yılında yeni bir AC oyunu çıkmayacak ve 2017 yılında Assassin’s Creed Empire isimli Mısır’da geçen yeni bir oyun piyasaya sürülecek. Ancak Ubisoft, bir sonraki Assassin’s Creed oyunu hakkında herhangi bir bilgi veya ipucu vermezken, 2016 yılı boyunca oyunun mekanikleri üzerinde gelişmeler yapılacağını, eskiden olduğu gibi benzersiz ve unutulmaz Assassin’s Creed deneyimleri sunan oyunlar hazırlayacaklarını belirtti.

Önceki İçerikAmerican Truck Simulator İnceleme
Sonraki İçerikWatch Dogs’un devam oyunu doğrulandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz