Kojima, Bol Kanlı Yeni Bir Metal Gear Solid 5 Posteri Paylaştı

Metal Gear’ın yaratıcısı Hideo Kojima, serinin yeni oyunu için yeni bir poster paylaştı.

Oyunun yönetmeni Hideo Kojima, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için yeni bir poster yayımladı. Twitter üzerinden yeni posteri paylaşan Kojima, paylaştığı yeni ve bol kanlı Metal Gear Solid 5 posteri için “final” tanımını kullandı.

Snake ve Quiet‘ın yer aldığı posterde, bol kan efekti yer alıyor ve Kojima paylaştığı yeni Metal Gear Solid 5 posteri için “İntikam sonrasında kanla boyandı” ifadelerini kullandı. Ağustos ayında mağazalarda satışa çıkacak poster “sınırlı sayıda” olacak.

Kojima'nın paylaştığı yeni ve final "sınırlı sayıdaki" Metal Gear Solid V: The Phantom Pain posteri
Kojima’nın paylaştığı yeni ve final “sınırlı sayıdaki” Metal Gear Solid V: The Phantom Pain posteri

Bugünün diğer bir The Phantom Pain haberi ise, oyunun PS3 ve PS4 için dosya boyutunun ortaya çıkması. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, 1 Eylül 2015’de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 ve PlayStation 4 için, 15 Eylül 2015’de ise PC için çıkış yapacak.

Tüm bunların dışında, geçtiğimiz haftalarda da oyunun yönetmeni Hideo Kojima ile Konami arasındaki anlaşmazlık bir üst seviyeye tırmanmış ve Kojima’nın adı oyunun kutu görselinden Konami tarafından kaldırılmıştı.

Ayrıca Kojima’nın The Phantom Pain’in çıkışından sonra geliştirici stüdyo olan Kojima Productions’tan ayrılması bekleniyor. Oyunun seslendirme sanatçılarından biri olan Japon aktör Otsuka Akio ise Kojima Productions’ın dağıldığını iddia etmişti.

Diğer bir gelişme ise Kojima’nın ayrılacağının sinyallerini Ground Zeroes‘ta açıkça verdiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı.

Önceki İçerikMetal Gear Solid 5: The Phantom Pain’in Dosya Boyutu Belli Oldu
Sonraki İçerikPES 2016’nın Xbox One Çözünürlük Değeri Açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz