Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain’in Dosya Boyutu Belli Oldu

Oyunun ön sipariş sayfası dosya boyutunu açığa çıkardı.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bu yılın en çok beklenen oyunlarından birisi. Eylül ayında piyasaya sürülecek olan Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain’in dosya boyutu ise çıkışının aylar öncesinden belli oldu.

Japon PlayStation Store ön sipariş sayfasında yer alan bilgiye göre, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain’in dosya boyutu PlayStation 3’te aşağı yukarı 11.7 GB iken, PlayStation 4 konsolu için 25.1 GB’lık bir alan gereksinimi duyacak.

Geçtiğimiz haftalarda da oyunun yönetmeni Hideo Kojima ile Konami arasındaki anlaşmazlık bir üst seviyeye tırmanmış ve Kojima’nın adı oyunun kutu görselinden Konami tarafından kaldırılmıştı.

Ayrıca Kojima’nın The Phantom Pain’in çıkışından sonra geliştirici stüdyo olan Kojima Productions‘tan ayrılması bekleniyor. Oyunun seslendirme sanatçılarından biri olan Japon aktör Otsuka Akio ise Kojima Productions’ın dağıldığını iddia etmişti.

Diğer bir gelişme ise Kojima’nın ayrılacağının sinyallerini Ground Zeroes‘ta açıkça verdiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı.

Son olarak, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, 1 Eylül 2015’de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 ve PlayStation 4 için, 15 Eylül 2015’de ise PC için çıkış yapacak.

Önceki İçerikİşte Gamescom 2015’de Gösterilmeyecek Xbox One’a Özel Oyunlar
Sonraki İçerikKojima, Bol Kanlı Yeni Bir Metal Gear Solid 5 Posteri Paylaştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz