Guillermo del Toro’nun Konami’ye olan nefreti devam ediyor: “S**tir Konami”

Del Toro'tan Konami'ye bir ay içinde ikinci kez aynı mesaj.

Yönetmen Guillermo del Toro, Hideo Kojima‘nın iptal edilen oyunu Silent Hills‘in yayıncısı Konami‘yi eleştirmeye devam ediyor.

Bu ayın başlarında “S**ktir Konami” şeklinde tweet atarak, bir zamanlar çalıştığı firma olan Konami’yi sert bir dille eleştiren ünlü yönetmen del Toro, Hideo Kojima ile birlikte çalıştığı ve sonradan iptal edilen Kojima’nın Silent Hills adlı oyun projesi nedeniyle Konami’ye olan nefretini sürdürüyor. Zira, del Toro, geçen gün yayınladığı yeni yıl mesajında tekrardan “S**ktir Konami” ifadesini kullandı.

Guillermo del Toro en son, Kojima’nın yeni oyun projesi Death Stranding‘in The Game Awards’taki garip fragmanında Hannibal’ın başrolü Mads Mikkelsen ile birlikte gözükmüştü.

Diğer taraftan, Silent Hills, del Toro’nun üzerinde çalışıp da iptal olan tek oyun projesi çalışması değil. Ünlü yönetmen daha önceden korku temalı Insane adlı oyun için THQ ile çalışıyordu. Ancak daha sonra THQ’nun iflas etmesi nedeniyle bu oyun asla somut bir yapım haline dönüşemedi. Bu iki olayın ardından del Toro, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada, bir daha asla kendi başına bir oyunun yapımında çalışmayacağını şu sözlerle ifade etmişti:

“THQ’ya katıldım ancak daha sonra THQ kapandı. Bundan sonra Kojima’nın yanına geçtim ancak Kojima ile Konami’nin arası açıldı. Bu yaşananlardan sonra bir daha hiç kimsenin hayatını mahvetmeme kararı aldım. Bundan sonra hiçbir oyun yapım işine girmeyeceğim. Aksi halde kötü sonuçlar doğurabilirim.”

Önceki İçerikPlayStation Store yeni yıla erken girdi: Ocak indirimleri şimdiden başladı!
Sonraki İçerikStar Citizen’ın oyun motoru değiştirildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz