Hideo Kojima Yeni Oyunu ile Geri Döndü!

Metal Gear Solid V’in ardından Konami ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran ünlü oyun tasarımcısı Hideo Kojima yeni stüdyosu Kojima Productions ve Sony işbirliği altında yeni bir oyun üzerinde çalışıyordu ancak uzun süredir proje hakkında bir detay yoktu. E3 2016 Sony konferansında sahneye çıkan Kojima, yeni oyunu Death Stranding‘in ilk fragmanını seyircilere sundu. O muhteşem ana hep beraber göz atalım:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=D-BztRLrO3E&w=700&h=350]

Fragmanda ilk dikkatimizi çeken unsur elbette Norman Reedus oldu. Kojima kendisiyle bir önceki projesi Silent Hills’de çalışmaktaydı, ancak Konami ile yollarını ayırması sonucunda proje iptal olmuştu. Ayrıca fragman için seçilmiş parçanın adının “I’ll keep coming” (Gelmeye devam edeceğim) olması da oldukça manidar ve Reedus faktörü ile birlikte ele alındığında adeta Konami’ye gönderme yapılmış gibi 🙂

Oyun hakkında yeni detaylar geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Önceki İçerikThe Last Guardian’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!
Sonraki İçerikLegend Online 5.7 Sürümü Muhteşem Yeniliklerle Geliyor!
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz