Norman Reedus, Death Stranding 2’nin yapım aşamasında olduğunu açıkladı

"Sanırım ikinci bir Death Stranding oyunu yapıyoruz"

Hideo Kojima’nın son oyunu Death Stranding’in devamı geliyor olabilir. Norman Reedus, Death Stranding 2 için “görüşmeler yapıldığını” söyledi.

VGC’nin IGN Brazilya’dan aktardığı habere göre, Brezilyalı AdoroCinema adlı internet sitesine röportaj veren Reedus, “Sanırım ikinci bir Death Stranding oyunu yapıyoruz. Oyun için şu anda görüşmeler sürüyor” dedi.

Norman Reedus oyundaki ana karakter olan Sam Porter Bridges’ı canlandırmıştı. Aynı zamanda Hideo Kojima’nın yakın arkadaşı olan Reedus, daha önceden de Death Stranding 2 ile ilgili ipucu vermişti.

Geçen yıl Wired’a verdiği röportajda Hideo Kojima ile bir başka projede çalışmak üzere konuştuğunu belirterek, “Death Stranding’i hazırladık ve büyük bir başarıydı. Başka şeyler üzerinde çalışmak için konuşuyoruz” demişti.

Death Stranding 2019’da PlayStation 4 için, 2020’de ise PC için çıkış yaptı. 2021’nin Temmuz ayı itibarıyla oyun 5 milyon adet satışa ulaştı.

Yakın zamanda duyurulan oyunun PS5 versiyonu Death Stranding Director’s Cut, 24 Eylül 2021’de çıkacak. Bu versiyon iyileştirilmiş görsellerin yanı sıra ek içerikler ve yeni mekanikler de barındırıyor.

Abandoned aslında Hideo Kojima’nın Silent Hill oyunu mu?

Önceki İçerikMarvel’s Midnight Suns duyuruldu, Mart 2022’de çıkıyor
Sonraki İçerikYeni PS5 modeli daha çok ısınıyor olabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz