Dark Souls’un Yaratıcısı “Birkaç Yeni Proje” Planlıyor!

Serinin yaratıcısı Hidetaka Miyazaki ayrıca bilim-kurgu temalı bir Dark Souls’tan bahsetti.

Dark Souls serisinin yapımcısı Miyazaki’ya göre, Dark Souls 3 seride bir dönüm noktası ve yeni bir şeyin önünü açacak düzeyde. GameSpot‘a verdiği röportajda yeni projeleri hakkında bilgi veren Hidetaka Miyazaki, Dark Souls serisine fantezi RPG’den başka diğer türlerden veya bilim-kurgu temasının gelip gelmeyeceği sorusuna ise şöyle cevap verdi:

“Dark Souls benim hayatımın işi. Dark Souls 3 ile gelen her şey benim kişisel tercihlerime dayanıyor. Ayrıca, Dark Souls 3 seride dönüm noktası olacak.”

Miyazaki daha öncenden de yönetmen ve tasarımcı olarak Demon’s Souls, Dark Souls ve Bloodborne gibi yapımlarda görev almıştı. Mayıs 2014’de ise geliştirici firma From Software’e başkan olarak atanmıştı.

Başkan olarak görevlendirilmesinin ardından Miyazaki, “birkaç yeni proje” üzerinde çalışmayı planlıyor. Ancak bu projelere dair herhangi bir detay vermiş durumda değil.

“Yeni bir şeyler üzerinde çalışmak istiyorum.” diyen Hidetaka Miyazaki, “İnsanların bu projeleri görünce bunlarla ilgilenmesi beni memnun ediyor.” şeklinde devam etti.

Dark Souls 3’ün çıkış tarihi ise Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 2016’nın başları olarak planlıyor. Dark Souls sersisi ise şu ana kadar dünya genelinde 8.5 milyon kopya satış gerçekleştirdi. Bu rakamların içerisinde From Software’in diğer popüler oyunları olan Demon’s Souls ve Bloodborne yer almıyor.

Önceki İçerik2015’in En İyi League of Legends Takımı Belli Oldu!
Sonraki İçerikWoW’un Sıradaki Genişleme Paketleri Şimdiden Planlanmış Durumda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz