Call of Duty: Black Ops 3 satış verileriyle rekor kırdı!

Street Fighter 5'in ilk hafta satışları, serinin 4. oyununa göre daha az olurken; Call of Duty: Black Ops 3, satış verilerinde elde ettiği üst üste birinciliklerle rekora imza attı!

Street Fighter 5‘in ilk hafta satışları, serinin 4. oyununa göre daha az olurken; Call of Duty: Black Ops 3, satış verilerinde elde ettiği üst üste birinciliklerle rekora imza attı!

20 Şubat ile sona eren İngiltere‘deki haftalık oyun satışları verisine göre, Capcom‘un geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü Street Fighter V, CoD: Black Ops 3’ü çıkışının ilk haftasına geçmeye başaramadı. Üstelik, serinin bir önceki oyunun Street Fighter IV‘e göre daha az sattı. Call of Duty: Black Ops 3 ise liderliğini sürdürmeye devam ederek satış verilerinde serinin en çok birinci oyunu olarak rekor kırdı.

İlk haftasında ikici olarak listeye giren Street Fighter 5’in dördüncü oyuna göre geride kalmasında ise sadece PlayStation 4 ve PC için çıkmış olması etkili oldu. Zira, serinin bir önceki oyunu Street Fighter IV, Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için piyasaya sürülmüştü.

İlk 10 sıralamayı görebileceğiniz aşağıdaki liste, sadece İngiltere’deki oyun satış rakamlarını kapsıyor ve dijital oyun satışı verilerini içermiyor.

  1. Call of Duty: Black Ops 3
  2. Street Fighter 5
  3. FIFA 16
  4. Lego Marvel Avengers
  5. Grand Theft Auto 5
  6. Star Wars Battlefront
  7. Fallout 4
  8. Tom Clancy’s Rainbow 6: Siege
  9. Pokemon Super Mystery Dungeon
  10. Minecraft: Story Mode
Önceki İçerikFar Cry Primal’ın ilk incelemeleri yayınlandı; inceleme notları ortaya çıktı
Sonraki İçerikStreet Fighter V – İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz