Miyazaki: Sony, Demon’s Souls Remastered’ı geliştirebilir

From Software'in başkanı ve Demon's Souls ile Dark Souls serilerinin yönetmeni Hidetaka Miyazaki, olası bir Demon's Souls Remastered oyunu hakkında konuştu.

Demon’s Souls‘un yönetmeni, oyunun remastered versiyonunun mümkün olabileceğini ancak From Software‘in bu projeye dahil olmayacağını söyledi.

Dark Souls III‘ün başarılı çıkışının ardından yaptığı açıklamada, serinin yönetmeni Hidetaka Miyazaki, From Software olarak yeni IP’lere yöneleceklerini, bu nedenle Demon’s Souls’un remake sürümünün mümkün olmayacağını belirtmişti. Ancak Miyazaki’nin son açıklamaları bunun tam tersi yönde.

“Dark Souls serisi Bandai Namco’nun elinde, Demon’s Souls ve Bloodborne ise Sony’e ait. Bu nedenle, Demon’s Souls’un Remastered versiyonunu yapıp yapmamak onların kararı.” diyen Miyazaki, böylece bir önceki açıklamalarına açıklık getirdi ve şöyle devam etti:

Ben ve From Software için ise, bu projeye dahil olacağımızı sanmıyorum ancak Sony başka bir firma ile bu işe girişebilir.”

Demon’s Souls, 2009 yılında PlayStation 3 için çıkmıştı. From Software tarafından geliştirilen bu yapım, dünyanın değişik bölgelerinde Sony, Altus ve Bandai Namco tarafından yayınlandı ve 2015 yılı itibari ile 1.7 milyondan fazla sattı. Daha sonra bu yapımın herhangi bir devam oyunu piyasaya sürülmedi ve From Software, Bandai Namco’un yayınladığı Dark Souls serisi ve Sony’nin yayınladığı Bloodborne ile devam etti.

Miyazaki ise Dark Souls II dışında diğer tüm oyunların yönetmenliğini yaptı. 2014 yılında ise From Software’in başkanı oldu. Bu tarihten itibaren de From Software olarak yeni serilere yelken açacaklarını, halihazırda yeni bir IP üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Şimdi ise Sony’nin gerçekten de Demon’s Souls’un remake sürümünü geliştirip geliştirmeyeceğinin cevabını bekliyoruz.

 

Önceki İçerikSöylenti: Pokemon GO günlük 1.6 milyon dolar kazanç sağlıyor!
Sonraki İçerikNo Man’s Sky’ın geliştirme süreci sona erdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz