Dark Souls 3’ün yapımcısı yeni bir IP üzerinde çalışmaya şimdiden başladı!

Dark Souls serisinin yönetmeni, ileriye yönelik projeleri hakkında konuştu; yeni bir seri üzerinde çalışmaya başladıklarını açıkladı.

Yeni bir Dark Souls veya Demon’s Souls oyunu ‘kesinlikle’ gelmeyecek!

Dark Souls serisinin yönetmeni, ileriye yönelik projeleri hakkında konuştu; yeni bir seri üzerinde çalışmaya başladıklarını açıkladı.

Uzun süredir beklenen Dark Souls 3, nihayet 12 Nisan’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıktı. Serinin hayranları şimdilerde bu oyunla meşgulken, serinin yönetmeni Hidetaka Miyazaki, çoktan yeni bir oyun projesi hazırlıklarına başladıklarını duyurdu.

GNN‘e röportaj veren serinin yönetmeni ve aynı zamanda From Softeare’in başkanı olan Miyazaki, ileriye dönük planlarından bahsetti ve yeni oyun projelerinin hangileri olmayacağını belirtti.

Dark Souls serisinin üçüncü oyun ile sona erdiğini bir kez daha altını çizerek tekrarlayan Hidetaka Miyazaki, bu seri ile işlerinin bittiğini, From Software ekibinin artık yeni serilere ve yeni maceralara dalmak istediğini açıkça ifade etti. Bu söylemlerini bir adım daha ileriye taşıyan Miyazaki, yeni bir IP yani yeni bir oyun serisi üzerinde çalışmaya şimdiden başladıklarını dile getirdi.

Hidetaka Miyazaki ayrıca serinin ilk oyunu Demon’s Souls hakkında da konuştu. From Software’in daima yeni bir şeyin peşinde koştuğunu belirten Miyazaki, yeni bir Demon’s Souls oyununa veya bu yapımın Remastered sürümüne ihtimal vermedi.

Son olarak, tam 3 sayfalık detaylı Dark Souls 3 incelememizi buraya tıklayarak okumaya başlayabilirsiniz. 

Önceki İçerikSöylenti: Sıradaki Call of Duty oyunun adı sızdırıldı; Warfare geri dönüyor!
Sonraki İçerikRatchet & Clank İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz