İddia: Yeni Assassin’s Creed oyunu Mısır’da geçecek ve 2017’de çıkış yapacak (GÜNCEL)

Sıradaki büyük Assassin's Creed oyununun Mısır'da geçeceği ve önümüzdeki yıl çıkış yapacağı iddia edildi.

GÜNCELLEME: İddialar hakkında resmi bir açıklama yapan Ubisoft, ortaya atılan söylentilere şu şekilde yanıt verdi:

“Öne sürülen iddialar ve ortaya çıkan spekülasyonlar hakkında yorum yapmak istemiyoruz. Geçmişte, günümüzde oyuncuların bizim oyunlarımız hakkında heyecanlanmasından ve gelecekte de heyecanlanacak olmasından dolayı mutluyuz, mutlu olacağız. Assassin’s Creed filminden yayınlanan yeni fotoğrafların ise serinin hayranlarını mutlu kılmasını umuyoruz.”

Normal haber metni:

Sıradaki büyük Assassin’s Creed oyununun Mısır’da geçeceği ve önümüzdeki yıl çıkış yapacağı iddia edildi.

Ubisoft, geçtiğimiz 6 yıl boyunca her sene az bir Assassin’s Creed oyunu piyasaya sürdü. Ancak görünen o ki, Ubisoft, bu yıl o gelenekten vazgeçerek 2009 yılından sonra ilk kez bir yıl boyunca büyük bir Assassin’s Creed oyunu çıkartmayacak.

Kotaku‘ya konuşan bazı kaynaklara göre, Ubisoft, 2016’yı es geçerek 2017’de Mısır’da geçecek yeni bir Assassin’s Creed oyunu piyasaya sürmeyi planlıyor.

“Empire” kod adı verilen bu yeni Assassin’s Creed projesi, Ubisoft’un 2014 yılında yaşadığı Unity fiyaskosundan sonra biraz ara vererek, bir yıl sonra yani 2017’de çıkış yapacak. Böylece geliştirici ekip için daha fazla zaman aralığı olacak ve Ubisoft’un 2014 yaşadığı Unity şoku tekrarlanmayacak. Ayrıca, bu “2 yılda yeni bir oyun” politikasının Ubisoft için yeni bir trend oluşturabileceği de belirtiliyor.

Bu bilgilerin dışında, yeni oyunun Assassin’s Creed IV: Black Flag’i geliştiren ekip tarafından yapılacağı ve E3 2016’da gösterilmeyeceği bildirildi. E3 2017’de karşımıza çıkacak olan olası yeni Assassin’s Creed için Ubisoft’tan resmi bir açıklama beklense de bunun gerçekleşmeyeceği ön görülüyor. Son olarak, bu yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu yerine Ubisoft’un Watch Dogs 2 projesine yoğunlaşabileceği düşünülüyor.

Önceki İçerikARK: Survival Evolved, Xbox One’da 1 milyonu geçti
Sonraki İçerikMonster Notebook, Amerika’yı Fethetmeye Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz