Monster Notebook, Amerika’yı Fethetmeye Gidiyor!

Monster, 6-9 Ocak tarihlerinde Las Vegas'ta Gerçekleşecek CES 2016 Fuarı'nda Dünyaca Ünlü Teknoloji Markaları Arasında Ülkemizi Temsil Edecek

Monster Notebook, bu yıl 6-9 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Tüketici Teknolojileri Fuarı CES 2016’da ülkemizi temsil edeceğini açıkladı. CES, her yıl Las Vegas’ta düzenlenen ve teknoloji dünyasında öne çıkan uluslararası firmaların geleceğe yön veren yenilikçi ürünleriyle katılarak fikir alışverişinde bulundukları bir fuar olma özelliği taşıyor. Tech East, LVCC, South Halls 1-2, Ground Level Booth 27008 standında yer alacak olan Monster Netbook, bu yıl CES 2016 kapsamında Microsoft, Intel, NVIDIA, Oculus gibi dev firmalar arasında ülkemizi temsil edecek olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Monster Notebook, fuara tamamı Intel Core i7 masaüstü bilgisayar işlemcili dizüstü bilgisayar modelleri ile katılmakta. Bu modellerin ilki olan Tulpar T7 V6.1, Intel® Skylake Core™ i7-6700K işlemci, 8 GB DDR 5 NVIDIA GTX980 Ekran kartı, 64Gb DDR4 bellek, 4 adet SSD aracılığıyla toplam 5 TB SSD disk kapasitesi ve Full HD IPS G-SYNC ekrana sahip. Monster, Tulpar T7 V6.1’in yanı sıra fuarda Markut M7 V1.6 modeli Mobil İş İstasyonlarını da tanıtıyor olacak. Bu cihazların öne çıkan özellikleri ise Intel i7 6700K işlemci, NVIDIA QUADRO M5000M Ekran kartı ve 64Gb DDR4 belleğe sahip olmaları.

Çıktığından beri Monster’ın en popüler modellerinden olan Semruk S7 V3.1.1 ise fuarda Monster’ın amiral gemisi olarak yer alıyor. Semruk S7 V3 1.1, Intel® Skylake Core™ i7-6700K işlemci, 2x8GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX980M ekran kartı, 5TB SSD disk kapasitesi ve 17.3 inç Full HD 1920×1080 IPS G-SYNC Mat LED ekrana sahip olmasıyla göz dolduruyor.

Monster Notebook Genel Müdürü İlhan Yılmaz Monster’ın CES 2016 fuarına katılımıyla ilgili düşüncelerini, “Amerika’daki CES 2016 fuarı Monster olarak ülke dışında katıldığımız ilk fuar olacağından bizim için sembolik bir önem taşıyor. Bu fuar, uluslararası bir marka olmak adına attığımız ilk adım. Teknolojinin merkezine, yani Amerika’ya, gidip bu fuara katılmakla Türkiye’den bir dünya markası çıkarma hedefimizi açıkça ortaya koyduğumuzu düşünüyoruz. Bu fuarla başlayan çalışmalarımızı 2016 yılında da dünyanın birçok kıtasındaki fuar katılımlarımız ve mağaza / ofis açılışları ile devam ettirmeyi planlıyoruz. Dubai ve Kıbrıs mağazalarımız şu an açılmak üzere. İngiltere başta olmak üzere Avrupa’nın farklı ülkeleri ile Amerika’da yeni mağaza ve ofislerimizi 2017 yılı içinde açmayı planlıyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içinde MONSTER olarak amacımız, özellikle mobil oyun ve iş bilgisayarları konusunda dünyanın en iyi fiyat/performans oranına sahip, en çok tercih edilen ilk 3 uluslararası oyun bilgisayarı markasından biri haline gelebilmek. Bu zor ve iddialı bir hedef gibi görünebilir ama biz çok çalışarak ve doğru adımları atarak hedefimize ulaşabileceğimize inanıyoruz,” şeklinde dile getirdi.

Önceki İçerikİddia: Yeni Assassin’s Creed oyunu Mısır’da geçecek ve 2017’de çıkış yapacak (GÜNCEL)
Sonraki İçerikYeni Assassin’s Creed oyunu ‘Empire’ için daha önceden ekran görüntüsü yayınlanmış
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz