ARK: Survival Evolved, Xbox One’da 1 milyonu geçti

Xbox One'da popülerliği gittikçe artan ARK: Survival Evolved, ilk çıkış yaptığı platform olan PC'yi oyuncu sayısında da geride bıraktı.

Xbox One‘da popülerliği gittikçe artan ARK: Survival Evolved‘ın Xbox One sürümü 1 milyon indirmeye ulaştı ve ilk çıkış yaptığı platform olan PC’yi oyuncu sayısında da geride bıraktı.

16 Aralık’ta Xbox One için de piyasaya sürülen PC oyunu ARK: Survival Evolved, Aralık ayındaki çıkışından bu yana geçen sürede Xbox One’da 1 milyon indirme rakamını geçmeyi başardı.

Xbox Wire‘da yer alan habere göre, geliştirici firma Wildcard, oyunun Xbox One sürümüne ait günlük oyuncu sayısının PC’ye göre daha fazla olduğunu belirtti. ARK’ın PC sürümü yaklaşık 7 ay önce, Xbox One versiyonu ise 16 Aralık 2015’de çıkış yapmıştı.

Bunun dışında, Xbox One oyuncuları, geliştirici ekipten her iki haftada bir yayınlanmak üzere düzenli güncellemeler bekliyor. Güncellemelerin içeriği olarak ise yeni içeriklerin yanı sıra çeşitli dengelemeler ve topluluğun geri dönüşlerinin yer aldığı şeyler talep ediliyor. Xbox One için yapılması planlanan bazı yeniliklerin arasında gamepad özelleştirme, yapay zeka iyileştirmeleri, split-screen desteği, yeni oyun modları gibi şeyler yer alıyor.

Haberde ayrıca, oyuna eklenmesi planlanan canavarlardan birisine ait görsel de yer alıyor: Procoptodon.

ARK: Survival Evolved'a eklenmesi planlanan yeni canavarlardan biri: Procoptodon
ARK: Survival Evolved’a eklenmesi planlanan yeni canavarlardan biri: Procoptodon

Son olarak, şu anda erken erişim olan ARK: Survival Evolved’ın Haziran ayında tam sürüme geçiş yapması hedefleniyor.

Önceki İçerikWindows 10 yüklü bilgisayar sayısı 200 milyona yükseldi (GÜNCEL)
Sonraki İçerikİddia: Yeni Assassin’s Creed oyunu Mısır’da geçecek ve 2017’de çıkış yapacak (GÜNCEL)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz