The Division çıkış tarihi yine ertelendi! İşte yeni çıkış tarihi…

Tom Clancy’s The Division çıkış tarihi yine ertelendi! Yeni çıkış tarihi için de zaman aralığı verildi.

Ubisoft‘un merakla beklenen “ONLINE-OPEN WORLD-RPG” oyunu Tom Clancy’s The Division çıkış tarihi yine ertelendi. Bundan önce de ertelenen oyun için çıkış tarihi olarak 2015 gösterilmişti.

Ubisoft’un 31 Mart’ta sona eren finansal mali yıl raporlarına göre, şirket, son Tom Clancy’s isimli oyun olan The Division için yeni bir zaman aralığı gösterdi. Buna göre, Tom Clancy’s The Division çıkış tarihi yine ertelendi ve yeni çıkış tarihi olarak 2016 mali yıl aralığı gösterildi (1 Nisan 2015 – 31 Mart 2016). Bu aralığa göre oyunun hala 2015’te çıkma ihtimali bulunuyor ancak zaman aralığının 2015’in dışına çıkarılması, beklentileri 2016’nın ilk çeyreğine itmiş durumda. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise Xbox One, PlayStation 4 ve PC.

2013 yılındaki E3 etkinliğinde duyurulan The Division, ilk olarak 2014 yılı için planlamış daha sonra 2015 yılına ertelenmişti. Son olarak, geçtiğimiz günlerde Ubisoft, oyunun Massive Entertainment‘ın yanı sıra 4 farklı ekip tarafından geliştirildiğini duyurmuştu.

Önceki İçerikColor Guardians Çıktı!
Sonraki İçerikGTA 5 Hileleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz