Microsoft iptal edilen Scalebound markasını yeniden tescilledi

Bu yılın başında iptal edilen Xbox One'a özel Scalebound yeniden geliştiriliyor olabilir.

Bu yılın başında iptal edilen Xbox One’a özel Scalebound yeniden geliştiriliyor olabilir.

E3 2014‘de duyurulan ve Platinum Games‘in geliştirdiği Xbox One’a özel açık dünya-aksiyon RPG Scalebound, bu yılın başında Microsoft tarafından iptal edilmişti.

İLGİLİ HABER: Microsoft onayladı: Xbox One ve PC’ye özel Scalebound iptal edildi

Dört yıllık geliştirme sürecinin ardından gelen bu karar üzerine, Microsoft’tan Xbox Bölüm Başkanı Phil Spencer, “Zor bir karardı.” açıklamasında bulunmuş ve bu iptal kararı pek çok tepki almıştı.

SomosXbox sitesinde yer alan bir habere göre, Microsoft birkaç gün öncesinde Scalebound markasının isim haklarını yeniledi. Haberde, Justia Trademarks adlı internet sitesinin marka tescillerinin kayıtlarını tuttuğu ve Microsoft’un bu ay içerisinde Scalebound markasını yenilediği belirtildi. Bu gelişmenin ardından “Acaba oyun yeniden mi geliştiriliyor?” sorusu akıllara geldi.

İLGİLİ HABER: Xbox’ın patronu Scalebound’un iptal kararını yorumladı

Twitter üzerinden kendisini video oyunları sektörünün içinden biri olarak tanıtan birisi ise Scalebound’un geliştirme aşamasının devam ettiğini ve projeyi Microsoft’a oldukça yakın, önemli bir ekibin üstlendiğini yazdı. Fakat herhangi bir kaynak belirtmedi, bu nedenle söylenenler şu an için birer iddia niteliğinde diyebiliriz.

Konuya ilişkin Microsoft’tan resmi bir açıklama gelmesi bekleniyor.

Önceki İçerikDestiny 2, Blizzard’ın Battle.net platformuna geliyor
Sonraki İçerikBlizzard yeniden Battle.net ismini kullanmak mı istiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz