Bayonetta 3: Cadı her zamankinden daha güçlü bir şekilde geri döndü!

Bayonetta birbirinden farklı yeni bölümleri ve sınırları zorlayan aksiyonu ile Nintendo Switch’e geliyor. Yeni bir şeytan avı ve tanıdık saç örgüsü, Umbra Cadısı, kendine özgü silahlarını ve zamanı yavaşlatan Cadı Zamanı yeteneğini kullanarak gizemli bir kötülükle yüzleşmek zorunda. Bu kez, Homunculi adı verilen istilacı insan yapımı biyolojik silahlar kendilerini Bayonetta’nın hedeflerinde bulur.

Şeytani derecede iyi zamana hazır olun

Demon Masquerade ile Bayonetta’nın daha yaramaz tarafına dokunun, iblisi silahına bağlı olarak yönlendiren ve bazı heyecan verici eylem seçeneklerine izin veren yeni bir yetenek, bazı tüyler ürpertici kombinasyonlara bahsetmeye bile gerek yok. Ayrıca savaş sırasında Gomorrah, Malphas ve Phantasmaraneae gibi şeytani sevgililerini çağırabilir, savaşın sıcağında ve aksiyonu doğrudan kontrol ettiğiniz destansı savaşlarda şeytani güçlerini açığa çıkarabilir.

Tokyo sokaklarında, Çin dağlarında ve diğer birçok yerde savaşın! Yol boyunca, her biri bir öncekinden daha muhteşem olan sanal bir Bayonettas meclisi ile tanışacaksınız. Ayrıca, kılıç ve kaprisli ortağı iblis Cheshire ile savaşan, eğitimdeki cesur cadı Viola olarak oynayıp, iblisleri kesip biçebileceksiniz. Bayonetta’yı hangi kaderin beklediğini ve bu gizli ittifakın gerçekliği gerçekten kurtarıp kurtaramayacağını öğrenin!

Önceki İçerikRedfall için yeni oynanış videosu geldi: “Redfall’da Gece Olunca”
Sonraki İçerikPlayStation VR2 çıkış tarihi ve satış fiyatı belli oldu
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz