Call of Duty: Black Ops 3 Wii U için de gelebilir

Activision, Call of Duty: Black Ops 3 Wii U sürümünün sinyallerini vermiş olabilir.

Call of Duty serisinin yayıncısı Activision, CoD serisinin yeni oyunu olan Call of Duty: Black Ops için Nintendo Wii U sürümünün gelebileceğini belirtti. Resmi Activision Support Twitter hesabından soruları cevaplayan şirket, Nintendo ID’lere Call of Duty websitesi üzerinden bağlanılabildiğini belirten yazı üzerine, olası bir Call of Duty: Black Ops 3 Wii U sürümü hakkında cevap verdi.

 

6 Kasım 2015’te çıkış yapacak olan Call of Duty: Black Ops 3, belki de Wii U için geliştiriliyor olabilir ve bu tweet, ilerleyen günlerde yapılacak olan bir duyurunun habercisi de olabilir. Call of Duty: Black Ops 3, şu ana kadarXbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için duyuruldu. Eğer Call of Duty: Black Ops 3 Wii U sürümü gerçek olursa, bu seride bir ilk olmayacak çünkü 2012 yılında çıkış yapan Call of Duty: Black Ops 2, Nintendo Wii U platformu için de piyasaya sürülmüştü.

Call of Duty: Black Ops 3, geçtiğimiz ay (Nisan 2015) Activision tarafından duyurulmuştu. Oyun, Treyarch stüdyosu tarafından geliştiriliyor. Bu stüdyo, ayrıca Black Ops serisini ve zombi modunu geliştiren şirket. Call of Duty: Black Ops 3, seride ilk defa kadın karakterle oynama fırsatı verecek ve 4 kişiye kadar co-op olarak senaryo modunu bitirme özelliği sunacak. Oyun hakkında daha fazla bilgi için sizi yazımıza davet ediyorum.

Önceki İçerikSezon Ortası Özel Turnuvası için geri sayım başladı!
Sonraki İçerikBeşiktaş’ın MSI maç takvimi belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz