Beşiktaş’ın MSI maç takvimi belli oldu

İşte gün gün, saat saat, takım takım, bölge bölge Beşiktaş’ın MSI maç takvimi…

Avrupa LCS, Kuzey Amerika LCS, LCK, LPL, LMS ve Wild Card şampiyonları. Bu takımların hepsi, 7-10 Mayıs tarihleri arasında Amerika’nın Florida eyaletinde gerçekleşecek Sezon Ortası Özel Turnuvası yani MSI’da mücadele edecek.

Türkiye’de düzenlenen Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası’nın şampiyonu Beşiktaş’ın da yer alacağı MSI için, Kore temsilcisi hariç tüm takımlar belirlendi. İşte bölgeler ve belirlenen takımlar:

  • Fnatic – Avrupa LCS
  • Team SoloMid – Kuzey Amerika LCS
  • SK Telecom T1/GE Tigers – Kore LCK
  • EDward Gaming – Çin LPL
  • AHQ eSports – Güneydoğu Asya LMS
  • Beşiktaş – Türkiye/IWCI

 

Bir yandan turnuvaya katılacak takımlar kesinleşirken, diğer taraftan turnuva takvimi belli oldu. 7-10 Mayıs tarihleri arasında Amerika’nın Florida eyaletinde gerçekleşecek olan ve Beşiktaş’ında bulunduğu Sezon Ortası Özel Turnuvası yani MSI takvimi, Riot Games tarafından yayınlandı. İşte gün gün, saat saat, takım takım, bölge bölge Beşiktaş’ın MSI maç takvimi: (Takvimde yer alan ‘LCK’ kısmı, henüz Kore temsilcisinin belli olmamasından dolayıdır)

İlk Gün / 7-8 Mayıs

 

2. Gün / 8-9 Mayıs

 

Türkiye’de düzenlenen Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası’nda grup aşamasından sonra mükemmel bir performans sergileyen Beşiktaş’ın, dünyanın en iyilerine karşı hem Wild Card bölgelerini hem de ülkemizi temsil edeceği MSI, 7-10 Mayıs tarihleri arasında Florida’nın Tallahassee şehrinde yapılacak. Beşiktaş’a başarılar diliyoruz.

Kaynak ve görseller: lolespor

Önceki İçerikCall of Duty: Black Ops 3 Wii U için de gelebilir
Sonraki İçerikThe Last of Us DLC’si Left Behind, tek başına bir oyun oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz