Call of Duty: Black Ops Cold War’un ilk fragmanı yayınlandı, çıkış tarihi 13 Kasım

Yeni nesil konsollar için ücretsiz yükseltme yok.

Activision, Call of Duty: Warzone içerisinde düzenlediği etkinlik aracılığıyla serinin yeni oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War’u resmen tanıttı. Oyuna ait ilk fragmanla birlikte birtakım detaylar ve çıkış tarihi paylaşıldı. Fragmanda PlayStation 5 üzerinden kaydedilmiş oyun içi görüntüler yer alıyor.

Black Ops Cold War, 13 Kasım’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 60 dolar/euro fiyat etiketiyle çıkış yapacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X piyasaya sürüldüğünde yeni nesil konsollar için de oynanabilir olacak ancak bu konsollara özel olarak “yükseltilmiş grafiklerle” oynamak için standart paketten 10 dolar/euro fazla olan Cross-Gen paketini satın almak gerekiyor. Bu versiyona ya da Ultimate Edition’a sahip olmayanlar da PS5 ve Series X üzerinden geriye uyumluluk sayesinde oyunu oynayabilecek fakat teknik iyileştirmelerden faydalanamayacak.

Oyunun ön sipariş sayfasında hikayeye ait detaylar yer alıyor ve daha önceden sızdırılan bilgilerle uyuşuyor. Tanıtım yazısı aynen şöyle:

“Call of Duty: Black Ops’un devam oyunu Black Ops Cold War oyunuyla hayranlar, 1980’lerin başında dengelerin altüst olduğu jeopolitik Soğuk Savaş’ın içine sürüklenecek. Oyuncuların tarihî figürler ve acı gerçeklerle yüz yüze geleceği bu sürükleyici tek oyunculu Campaign modunda hiçbir şey göründüğü gibi değil. Dünya çapında Doğu Berlin, Vietnam, Türkiye, Sovyet KGB ana karargâhı gibi yerlerde savaşmaya hazır ol.”

Öte yandan, Call of Duty: Black Ops Cold War’da serinin önceki oyunlarından farklı olarak birden fazla son bulunacak. İlk Black Ops’un doğrudan devamı olan oyunda, hikaye boyunca yapılacak seçimler senaryonun ilerleyişini etkileyecek. Oyunda yan görevler de olacak.

Oyunun çok oyunculu modu 9 Eylül’de tanıtılacak.

Call of Duty: Black Ops Cold War’un ilk fragmanı:

Bununla birlikte oyunun Türkiye’deki dijital fiyatı da belli oldu. PlayStation Store’daki listelemeye göre, Standart Sürüm 499 TL, Cross-Gen Paketi 569 TL, Ultimate Edition ise 699 TL’den satışa sunuldu. Cross-Gen paketi yeni nesil konsollar için teknik yükseltmenin yanı sıra Confrontation Silah Paketi’ni içeriyor. Ultimate Edition ise tüm bunlara ek olarak şunları barındırıyor:

  • Land, Sea ve Air Paketi
    — 3 adet Operatör Görünümü
    — 3 adet Araç Görünümü
    — 3 adet Silah Taslağı
  • Battle Pass Paketi (1 adet Sezonluk Battle Pass + 20 adet Kademe Atlama)

Oyunun herhangi bir versiyonunu ön sipariş edenler şu bonuslara erişim kazanıyor:

  • PS4’te Açık Beta’ya erken erişim
  • Call of Duty: Modern Warfare’da ve Call of Duty: Warzone’da hemen kullanabileceğin Operatör Frank Woods ve bir saldırı tüfeği Silah Taslağı

SÖYLENTİ: PlayStation 5’in çıkış tarihi ve fiyatı sızmış olabilir

Önceki İçerikGamescom Opening Night Live’da 38 oyun yer alacak
Sonraki İçerikCall of Duty: Black Ops Cold War’un hikayesinin Türkiye’de de geçeceği doğrulandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz