Uncharted 4: A Thief’s End’in yapım aşamasında sona gelindi

Uzun süredir merakla beklenen ve defalarca ertelenen Uncharted 4: A Thief's End'in yapımı tamamlandı.

Uzun süredir merakla beklenen ve defalarca ertelenen Uncharted 4: A Thief’s End‘in yapımı tamamlandı.

Uncharted serisinin yeni ve son oyunu Uncharted 4’ün geliştirme süreci dün sona erdi.

Bu ay başında, oyunun geliştiricisi Naughty Dog, Uncharted 4: A Thief’s End için Mart’ın sonlarına doğru oyunun yapım aşamasının sona ereceğini belirtmişti.

E3 2014‘te duyurulan bu yapımın çıkış tarihi ise ilk olarak 2015 şeklinde açıklanmış ancak oyunun eski direktörleri Amy Hennig ve Justin Richmond‘ın Naughty Dog’tan ayrılmasının ardından, Uncharted 4: A Thief’s End’in hikayesi tekrardan yazılmıştı ve bu nedenle oyun 2016’nın baharına ertelenmiş, geliştirici firmadan ve Sony’den yapılan açıklamada da 18 Mart 2016‘da çıkacağı bildirilmişti.

2016’nın Ocak ayında ise Uncharted 4, 26 Nisan 2016‘ya ertelenmişti. Bu ayın başlarında tekrardan açıklama yapan Naughty Dog, oyunu son kez ertelemiş ve 10 Mayıs 2016’da çıkış yapacağını belirtmişti. Bu erteleme kararlarının oyunun kalitesi için gerekli olduğunu ve bu kadar beklemenin “kesinlikle buna değeceğini” de söylemişti.

Dün ise, oyunun direktörü Bruce Straley, oyunun çıkışı için “oldukça sabırsız” olduğunu açıkladı ve “şu ana kadarki en iyi Uncharted oyunu” şeklinde yorum yaptı.

PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Uncharted 4: A Thief’s End, yaklaşık 2 ay sonra, tam tarih olarak ise 10 Mayıs 2016’da çıkış yapacak.

Uncharted 4 – Türkçe Dublajlı Fragman

Uncharted 4’ün fragmanında Assassin’s Creed görseli kullanıldı, Naughty Dog özür diledi!

Önceki İçerikThe Division’ın direktörü Hitman’in geliştiricisi IO Interactive’e katıldı
Sonraki İçerikFallout 4’ün ilk DLC’si robot savaşlarıyla dolu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz