Uncharted 4’de Assassin’s Creed görseli kullanıldı, Naughty Dog özür diledi

Naughty Dog, Uncharted 4: A Thief's End'in fragmanında Assassin's Creed görseli kullandı; daha sonra Ubisoft'tan özür diledi.

Uncharted 4: A Thief’s End için yayınlanan yeni fragmanda, Assassin’s Creed IV: Black Flag‘e ait bir görsel kullanıldığı ortaya çıktı; oyunun yapımcısı Naughty Dog bu durumu doğruladı ve herkesten özür diledi.

Geçtiğimiz saatlerde Türkçe dublajlı versiyonunun da bulunduğu, Uncharted 4 için yeni bir hikaye fragmanı yayınlandı. Ancak daha sonra fragman içinde kullanılan bir görselin, aslında Ubisoft’un Assassin’s Creed IV: Black Flag isimli oyunundan alındığı anlaşıldı.

Assassin’s Creed içerik yöneticisi Azaïzia Aymar, Twitter üzerinden yayınladığı bir mesajla, “Uncharted 4’ün yeni fragmanında yer alan bir görselin aslında Assassin’s Creed IV: Black Flag’e ait olduğunu düşündüğünü” söyledi ve oyunun adına da gönderme yaparak bunu “hırsızlık” olarak nitelendirdi.

Ayrıca mesajında alaycı bir şekilde “En azından karakteri silmişler” dedi.

Bu konuda, resmi bir açıklama yapan Uncharted serisinin geliştiricisi Naughty Dog, bu hatayı doğruladı ve fragmanın düzenlenerek bahsi geçen görselin değiştirildiğini belirtti. Yapılan açıklamada, Ubisoft’tan, Assassin’s Creed ekibinden ve görselin tasarımcısı başta olmak üzere tüm takipçilerden özür dilendiği bildirildi.

İşte o fragmanda yer alan ve daha sonra değiştirilen görseller:

Assassin's Creed IV: Black Flag'e ait olan orijinal görsel
Assassin’s Creed IV: Black Flag’e ait olan orijinal görsel
Uncharted 4'ün son fragmanında kullanılan ve AC IV'ünki ile aynı olan görsel
Uncharted 4’ün son fragmanında kullanılan ve AC IV’ünki ile aynı olan görsel

Güncellenen fragmanda kullanılan görsel ise aşağıdaki gibi:

Fragmanın düzenlenmesi sonucu değiştirilen görsel
Fragmanın düzenlenmesi sonucu değiştirilen görsel

27 Nisan’da PlayStation 4’e özel olarak çıkış yapacak olan Uncharted 4: A Thief’s End’in Türkçe seslendirmeli fragmanında ise hala bahsi geçen AC görseli yer alıyor.

Önceki İçerikPlayStation Plus Mart 2016 oyunları belli oldu!
Sonraki İçerikKesinlike izlemeniz Gereken 10 Doctor Who Bölümü

6 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz