Street Fighter V’in hikayesi yayınlanan fragmanla detaylandırıldı; son beta tarihi açıklandı

Capcom, Street Fighter V için hikaye fragmanı yayınladı ve bazı detayları oyuncularla paylaştı. Ayrıca, oyunun final betası için de tarih verdi.

Capcom, Street Fighter V için hikaye fragmanı yayınladı ve bazı detayları oyuncularla paylaştı. Ayrıca, oyunun final betası için de tarih verdi.

Oyunun geliştiricisi ve yayıncısı olan Capcom’un verdiği bilgilere göre, oyunda iki farklı hikaye modu olacak. Birincisi, “Character Stories” modu ve bu modda, oyundaki karakterlerin hikayesi el çizimi görseller (illüstrasyonlar) ile anlatılacak. İkincisi ise “Cinematic Story” adında bir mod. Burada ise, videolu olarak karakterlerin hikayeleri daha derinlemesine işlenecek.

İlk mod, oyun çıkış yaptığı andan itibaren aktif olacak. İkinci ve hikayeyi derinlemesine konu alacak olan ise, yazın oyuna eklenecek ve ücretsiz bir genişleme paketi olarak sunulacak.

İkinci hikaye modu için kesin bir çıkış tarihi verilmezken, yaz döneminde piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Capcom, 5 yıl süreyle Street Fighter V’e olan desteğini; güncellemeler, yeni içerikler ve daha birçok şey ile devam ettirecek. Ürün Müdürü Matt Dahlgren tarafından yapılan açıklamada, özel ek hikaye paketleri hakkında bir çalışmaları olmadığı, şu anlık sadece ilk genişleme paketi üzerinde çalıştıkları ancak uzun süre boyunca oyunu güncel tutmayı amaçladıkları için böyle bir olasılığın daima var olduğu belirtildi.

Oyunun çıkışından önce planlanan son betası hakkında da bazı detaylar verildi. Buna göre, oyunun son betası 30-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek.

Street Fighter V, 16 Şubat 2016’da PC ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

Önceki İçerikBatman v Superman filmine THY sponsor oldu!
Sonraki İçerikThe Witness Ön Siparişe Açıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz