Capcom PlayStation Showcase 2023 oyunları

Dünyanın önde gelen video oyunu geliştiricisi ve yayıncısı Capcom, PlayStation Showcase sırasında merakla beklenen aksiyon rol yapma oyunu Dragon’s Dogma 2’nin görüntülerini, yakında çıkacak Street Fighter 6 için bir yakın dövüş mash-up’ını ve sadece PlayStation VR 2’ye özel olarak gelecek Resident Evil 4 VR moduna ilk bakışı tanıttı. Kült-klasik Dragon’s Dogma 2012 yılında piyasaya sürülmüş ve o zamandan beri seri, orijinal bir Netflix animasyon dizisine ilham vermenin yanı sıra dünya çapında 7,2 milyondan fazla satmıştı. “Dragon’s Dogma 10. Yıldönümü” kutlamalarının başlangıcında duyurulan Dragon’s Dogma 2, yeni fragmanı ile hayranlara sürükleyici fizik, karakter yapay zekası ve Capcom’un RE ENGINE’inin en son grafikleri kullanılarak yaratılan zengin detaylı ve derinlemesine keşfedilebilir fantezi dünyasına ilk bakışı sağlıyor. Dragon’s Dogma 2 şu anda PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için geliştiriliyor. Street Fighter 6, 2 Haziran 2023’te PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Steam üzerinden PC’ye, Resident Evil 4 VR modu ise ücretsiz DLC olarak PlayStation 5 için PlayStation VR 2’ye özel olarak geliyor.

Resident Evil 4 Remake VR Modu Tanıtımı:

Street Fighter 6 Yeni Fragman:

Dragon’s Dogma 2’de Yükselin, Yükselişe Geçin ve Ejderhayı Öldürün

Dragon’s Dogma 2, Ejderha’nın sesinin kayıp anıların sisinde yankılandığı bir yeraltı hapishanesinde başlıyor. Kalbi Ejderha tarafından alınan Arisen, devasa kanatlarıyla gökyüzünde süzülürken ve yoluna çıkan her şeyi yakıp kavuran alevler solurken dünyanın yıkımının sembolünü öldürmek için bir yola koyulur. İnsanların ve yeni ortaya çıkan canavar ırkının hakimiyet alanları arasında bir kahraman unutulmuş kaderini yerine getirmeli ve tahtı ele geçirmelidir. Piyonlar olarak bilinen en fazla üç gizemli diğer dünya varlıkları, yolculukları boyunca Arisen’e eşlik eder. Piyonlar diğer Arisen’lerle olan deneyimlerinden edindikleri benzersiz özellikler, beceriler ve bilgiler sunarak işbirliğine dayalı bir oyun deneyimi hissi yaratırlar.

Dragon’s Dogma 2 oyuncuları kendi deneyimlerini şekillendirmek için yaratıcılıklarını ve meraklarını kullanmaya zorluyor. İster Arisen’inizin mesleği, ister partiniz için seçtiğiniz Piyonlar ya da çok yönlü oyun durumlarına yaklaşımınız olsun, Dragon’s Dogma 2 dünyası seçim etrafında dönüyor. Capcom’un gelişmiş RE ENGINE’i, kararların ve sonuçlarının hayat bulduğu bir ortam yaratmak için sürükleyici fizik ve karmaşık ve reaktif karakter yapay zekası ile birlikte canlı ayrıntılara sahip, yüksek doğrulukta grafikler üretir. Hem Piyonlardan oluşan grubunuz hem de düşmanlarınız savaş alanındaki eylemlerinize dinamik olarak tepki verecek; ister canavarların sırtına yapışıyor ister onları uzaktan yok etmeye çalışıyorsunuz. Mesleğiniz, oyun tarzınızı ve düşmanlarınızı dize getirmek için kılıç mı, yay mı yoksa güçlü büyü mü kullanacağınızı seçmenize olanak tanır. Arisen’in geleceği gizemle örtülüyken, kaderlerine giden yolda sizi ne gibi zorluklar ve zaferler bekliyor?

Önceki İçerikKonami Metal Gear Solid serisini diriltiyor, Snake Eater Remake yolda!
Sonraki İçerikSpider-Man 2 oynanış fragmanı yayınlandı
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz