Resident Evil Village VR Modu, PSVR2 için çıktı

Resident Evil 4 Remake için de VR modu duyuruldu.

Sony’nin yeni nesil sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR2’nin piyasaya sürülmesiyle beraber Resident Evil Village için VR Modu çıktı.

Capcom, PSVR2’nin çıkışını takiben Resident Evil Village için VR Modu içeriğinin oyuna sahip olanlara ücretsiz olarak sunulduğunu duyurdu. Resident Evil Village VR Modu ayrıca demo olarak PlayStation Store’dan indirilip denenebilecek.

Resident Evil Village VR Modu ile PSVR2’de oyunun tüm hikayesinin baştan sona oynama mümkün. Bu mod ayrıca PSVR2’nin göz takibi, 4K HDR görüntü desteği, 3D ses gibi tüm teknolojilerinden faydalanıyor. PSVR2’nin DualSense benzeri Sense kontrolcüsünün özelliklerini de destekliyor.

Bunun haricinde Capcom, Resident Evil 4’ün VR modu için de çalışmaların başladığını belirtti. 24 Mart’ta çıkacak olan Resident Evil 4 Remake’in VR Modu RE Village gibi ücretsiz DLC olarak oyunculara sunulacak. Bununla ilgili çıkış tarihi dahil daha detaylı bilgi ilerleyen günlerde paylaşılacak.

Önceki İçerikTekken 8 Kazuya fragmanı yayınlandı!
Sonraki İçerikThe Sims 4’ün yeni genişleme paketi Growing Together için fragman yayınlandı
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz