Rise of the Tomb Raider Xbox One için “sınırları zorlayacak”

Rise of the Tomb Raider Xbox One’ın ‘sınırlarını zorlamak’ için geliyor.

Geliştirici şirket Crystal Dynamics, Rise of The Tomb Raider’ın göz kamaştırıcı olması için Xbox One’ın sınırlarını olabildiğince zorlamaya çalışıyor. Oyunun direktörü  Brian Horton’a Xbox 360 ve Xbox One arasındaki farklar sorulduğunda, Horton, “Rise of the Tomb Raider, Xbox One için sınırları zorlayacak.” şeklinde yanıt veriyor.

Crystal Dynamics sadece Rise of the Tomb Raider Xbox One sürümü üzerinde çalışıyor. Xbox 360 sürümü için ise görevli geliştirici Nixxes şirketi. Horton konu hakkında, “Nixxes, Rise of the Tomb Raider’ın Xbox 360’ta neler verebileceği konusunda ellerinden geleni yapıyor.” dedi ve ekledi. “İki farklı oyun ortaya çıkmayacak ancak Xbox 360’ın en üst seviyesini yakalamak için modifiye edilecek.”

rise-of-the-tomb-raider-xbox-one-baslattusu

Oyundaki seslendirmelerin tahmin edilenden daha önemli olduğunu belirten Brian Horton, “Rise of the Tomb Raider Xbox One sürümü ile sektördeki en iyi oyunu yapacağız. Yaptığımız geliştirmeleri sizlere göstermek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Rise of the Tomb Raider, Microsoft ile anlaşma yaparak Xbox platformuna özel olarak çıkış yapacak ancak bu sadece belli bir süre için geçerli olacak. Square Enix ise bu zaman sona erdikten sonra Rise of the Tomb Raider’ın hangi platformlar için çıkış yapacağını açıklamadı.

 

Rise of the Tomb Raider hakkında

014 yılındaki E3 etkinliğinde duyurulan Rise of the Tomb Raider, 2013 yılındaki Tomb Raider’ın devamı olacak. Oyunun duyurulmasının ardından çok fazla zaman geçmeden Rise of The Tomb Raider, Amazon tarafından listelenmişti. Amazon’a göre, Rise of the Tomb Raider hem eski nesil hem de yeni nesil konsollara ve ayrıca PC platformuna çıkış yapacaktı.

E3’ün ardından düzenlenen Gamescom etkinliğinde ise Rise of the Tomb Raider’ın Xbox’a özel olacağı ve 2015’te Xbox One ile Xbox 360’a çıkış yapacağı açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde ise Rise of the Tomb Raider için yeni görseller yayınlandı. Rise of the Tomb Raider için yeni görsellere buraya tıklayarak bakabilirsiniz.

Önceki İçerikMortal Kombat X karakterleri sızdırılmış olabilir!
Sonraki İçerikUnreal Engine 4 artık ücretsiz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz