Mortal Kombat X karakterleri sızdırılmış olabilir!

Geri kalan Mortal Kombat X karakterleri sızdırılmış olabilir.

Birkaç hafta önce, bir kullanıcı Gamefaq üzerinde Mortal Kombat X karakterlerinin listesini yayınlandı. Yayınladığı listenin kaynaklarına göre, geri kalan Mortal Kombat X karakterleri kullanıcının belirttiği karakterler.

İlk etapta sıradan bir kullanıcının bu listeyi paylaşmasına kimse inanmadı. Ancak dün yayınlanan Mortal Kombat X hikaye fragmanı ve yeni karakterleri ile kullanıcının yayınlandığı listeyi tekrardan düşündürmeye başladı. Çünkü kullanıcı, yay kullanan Kung Jin adında bir karakterin Mortal Kombat X’te yer alacağını iddia etmişti ve bu iddiası dün yayınlanan resmi fragman ile doğrulanmış oldu.

Peki kullanıcının paylaştığı listeye göre sıradaki karakterler neler? İşte o liste:

– Johnny Cage

– Sonya Blade

– Jax

– Liu Kang

– Erron Black

– Kenshi

– Shinnok

Bakalım iddia edilen liste Mortal Kombat X karakterleri ile aynı olacak mı? Şubat ayının ortalarında Mortal Kombat X’te boy göstermeyecek karakterlerden biri belli olmuştu. Ekim ayının başlarında ve ocak ayının sonlarında ise Mortal Kombat X’te yer alacak 2 karakteri tanımıştık. Bunlardan biri Reptile diğer ise Quan Chi idi.

Mortal Kombat X, 14 nisan tarihinde Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC platformları için raflardaki yerini alacak.

 

Mortal Kombat X hakkında

Mortal Kombat X, daha önceki ve yeni karakterleri ile serinin 10. oyunu. Seride ilk defa oyuncular her karakter için 3 varyasyon arasında seçim yapabilecek. Bu varyasyonlar serinin yeni oyunu Mortal Kombat X için belkide en büyük yenilik. Ayrıca oyuncular için serinin önceki oyunlarında yer alan X-Ray hamlesi de olacak.

Önceki İçerikMortal Kombat X için yeni karakterler [GÜNCEL]
Sonraki İçerikRise of the Tomb Raider Xbox One için “sınırları zorlayacak”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz