Yeni Assassin’s Creed oyunu ‘Empire’ için daha önceden ekran görüntüsü yayınlanmış

2017'de çıkış yapacağı söylenen yeni Assassin's Creed oyununa ait bir ekran görüntüsü yıllar önce yayınlanmış olabilir.

2017’de çıkış yapacağı söylenen yeni Assassin’s Creed oyununa ait bir ekran görüntüsü yıllar önce yayınlanmış olabilir.

Dün öne sürülen söylentilere göre, Ubisoft, 2016’yı es geçerek 2017 yılında yeni bir Assassin’s Creed oyunu piyasaya sürecek.

“Empire” kod adını taşıyan bu oyun şimdiden geliştirme aşamasında ve Ubisoft’un “her yıl yeni bir AC oyunu piyasaya sürme geleneğini” bozacak olan Assassin’s Creed Empire, iddiaya göre Mısır‘da geçecek.

Ubisoft forumlarında bulunan yeni bir görsel (yukarıda yer alan), 2012 yılından kalma ve henüz duyurulmamış, henüz ortaya çıkmamış bir oyuna ait. Sızdırılan bu görselin Prince of Persia serisinin yeni oyununa ait olduğu tahmin ediliyordu.

GamesRadar tarafından elde edilen bilgiye göre ise, 2012 yılında ortaya çıkan ve henüz duyurulmamış bir Ubisoft oyununa ait olduğu düşünülen bu görsel, dün ortaya çıkan yeni Assassin’s Creed oyunu söylentilerinden sonra Ubisoft’un bu yıl piyasaya sürebileceği yeni bir oyuna ait olabilir. Yani yıllar önce sızdırılan bu görsel, Empire adıyla geliştirilen yeni Assassin’s Creed oyununa veya Ubisoft’un bu yıl piyasaya sürebileceği yeni bir oyuna (yeni Prince of Persia) ait olabilir.

Önceki İçerikMonster Notebook, Amerika’yı Fethetmeye Gidiyor!
Sonraki İçerikRise of the Tomb Raider’ın PC için çıkış tarihi doğrulandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz