Steam Broadcasting şimdi betada!

Steam Broadcasting betaya girdi, oyuncular artık arkadaşlarının oyunlarını izleyebilecek ve canlı yayın yapabilecek.

Gittikçe büyüyen platformların başında gelen Steam, özelliklerine bir yenisini daha kattı. Bundan böyle Steam üzerinden Steam Broadcasting sayesinde canlı yayın yapılabilecek. Birçok yayıncının ilk durağının Twitch TV olmasına karşın Valve tarafından atılan bu adımla, yayınların Steam platformunda da popülerlik kazanması amaçlanıyor. Ek olarak, bu uygulama sayesinde arkadaş listemizdeki kişilerin oyunlarını da izleme imkanı bulabileceğiz. Tüm bunlardan yararlanmak için Steam hesabınızı “Ayarlar” sekmesinden “Beta” durumuna geçirmeniz gerekiyor.

Steam Beta sürümünde oyunculara sunulan uygulama, henüz beta aşamasında olduğu için birçok hata ile karşılaşmanın normal karşılanması gerektiği de belirtiliyor. Arkadaş listemizdeki kişilerin oyunlarını izlemek için o kişiye sağ tıklayıp “Oyunu izle” seçeneğine tıklamamız gerekiyor. Ayrıca, arkadaş listemizdeki oyuncuların oyunlarını izlemek için o oyuncunun gerekli izinleri vermiş olması gerekiyor; “Herkese açık”,”Tüm arkadaşlara açık”, “Arkadaşlardan istekler yolla” veya “Davet yolladığım kişiler” gibi seçenekler bulunuyor.

Son olarak, beta aşamasında olduğu için ve bant genişliği nedeniyle katılım kapasitesinin az olduğunu belirtmekte fayda var ve tabii ki de Valve kullanıcılardan geri bildirimler bekliyor.

Daha fazla ve detaylı bilgi için Steam Broadcasting güncelleme sayfasına bakabilirsiniz.

 

 

Önceki İçerikSony, Destiny için PS4’e özel DLC duyurdu
Sonraki İçerikHer yıl en az bir Assassin’s Creed oyunu! [Güncelleme]

2 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz