Curse of Anabelle Steam üzerinden satışa sunuldu!

Rocwise Entertainment tarafından geliştirilen korku, bulmaca ve macera oyunu Curse of Anabelle, 20 Şubat itibarıyla STEAM üzerinden oyuncularla buluştu.

Curse of Anabelle

Rocwise Entertainment firmasının yeni oyunu Curse of Anabelle, iki yıl gibi bir sürede 7 kişilik ekip tarafından geliştirildi. Bugün itibariyle steam üzerinden satışa açılan oyun önümüzdeki süre içerisinde Xbox, PlayStation ve Nintendo Switch platformları için de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ancak yapımcı Rocwise Entertainment, Steam haricindeki platformlar için henüz bir çıkış tarihi belirtmedi.

Curse of Anabelle Steam Sayfası; https://store.steampowered.com/app/1122180/Curse_of_Anabelle/

Curse of Anabelle oyun içi görüntüler

Gizemli Dünya Mitleri, Ekranlarınıza Taşınıyor

Mistik kitaplar, kadim mühürler, antik ayinler ve farklı zaman çizgileri arası seyahatlerle, gerçek dünyada izlerini  takip edebileceğiniz efsanelerden ve mitlerinden esinlenerek kurgulanmış ve kendine özgü bir oyun deneyimi sunan Curse of Anabelle, lanetli Ramsey Malikânesinin karanlık köşelerine ve gizemli geçmişine ışık tutuyor.

Türdeşi oyunlardan “aksiyon” dozu ile ayrılan Curse of Anabelle’de oyuncular mistik kitapların yardımı ile bu karanlık maceranın sonuna ulaşmaya çalışıyor. Oyunun hikâyesi boyunca elde ettiğiniz farklı eşyalar sayesinde antik ayinler gerçekleştirip, mistik kitapları kullanarak uygulayacağınız ritüeller ile Ramsey Malikânesini mesken edinmiş iblislere karşı amansız bir mücadele veriyorsunuz.

Gerçek dünyada da izleri takip edilebilecek efsane ve mitlerden faydalanılarak yaratılan ve alt metninin bir hayli dolu olmasıyla göze çarpan Curse of Anabelle, oyuncuları karanlık ve mistik bir maceraya davet ediyor.

Önceki İçerikSÖYLENTİ: Sony, PS5’in fiyatını belirlemede zorlanıyor
Sonraki İçerikCurse of Anabelle, Playstore’a özel 40 TL yerine 27 TL!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz