Her yıl en az bir Assassin’s Creed oyunu! [Güncelleme]

Her yıl en az bir Assassin’s Creed oyunu çıkartan Ubisoft, yine ezber bozmadı. 2015 yılı için yeni bir Assassin’s Creed oyunu sızdırıldı.

Kotaku tarafından sızdırılan bilgilere göre, gelecek sene çıkış yapması muhtemel yeni Assasssin’s Creed oyunu “Victory” adını alacak. 19. yüzyıl İngiltere’sini konu alan Assassin’s Creed Victory, Ubisoft’un bu yıl içinde çıkardığı iki AC oyununun da yakalayamadığı başarıyı kazanmayı amaçlıyor.

Bu yıl karşımıza eski nesil ve yeni nesil için iki ayrı AC oyunu ile çıkan Ubisoft, bu sefer odağını tek bir oyuna ve sadece yeni nesil platformlara doğru yönlendirmişe benziyor çünkü Assassin’s Creed Victory, sadece PC, PS4 ve Xbox One platformları için hazırlanıyor. Ayrıca 2007 yılından bu yana AC oyunlarının yapımında temel görevli stüdyo Ubisoft Montreal iken bu sefer sorumluluk Ubisoft Quebec’e verilmiş durumda. Tabii ki birçok Ubisoft oyunun da sadece tek bir stüdyonun iş yapmadığını ve dünya üzerinde birçok stüdyosu olan Ubisoft’un her stüdyosunun ufakta olsa oyunların geliştirmesine katkıda bulunduğunu biliyoruz. Ubisoft Quebec, daha önceden Assassin’s Creed III için “The Tyranny of King Washington” ve Assassin’s Creed IV için “Freedom Cry” eklentilerinde görev almış bir ekipten oluşuyor. Bu nedenle, tecrübesi olan bir ekip diyebiliriz.

Daha öncesinde Unity ve Rogue için de benzer şekilde sızdırma haberi yapan Kotaku, bakalım bu seferde haklı çıkacak mı? En önemlisi, Ubisoft’un yaptığı bu değişikliler ile uzun süredir oyuncuların beklediği eski AC oyunlarına geri dönebilecek miyiz? Tabii ki bunların hepsini zaman gösterecek.

Güncelleme: Konuyla ilgili Ubisoft tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Zaman zaman böyle talihsiz durumlar yaşanabilir, bu kesinlikle bir sızıntı. Bu gelişmeleri hoş karşıladığımız gibi aynı şekilde hayranlarımız ve geliştirici ekibimiz için bir hayal kırıklığı yaşattığının farkındayız. Quebec ekibimiz son birkaç yıldır, söz konusu oyun hakkında çalışmalarını sürdürüyor. Daha sonraki bir tarihte üzerinde çalıştığımız şeyler hakkında resmi bir açıklama yapmak için sabırsızlanıyoruz. Bu arada, bizim bir numaralı önceliğimiz, oyuncuların Assassin’s Creed Unity deneyimini arttırmak.”

 

Önceki İçerikSteam Broadcasting şimdi betada!
Sonraki İçerikTotal War Battles: Kingdom duyuruldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz