Çıkışının üzerinden yaklaşık bir ay geçen Shadow of the Tomb Raider‘ın Steam incelemeleri, oyunun yeni çıkmasına karşın şimdiden indirime girmesi nedeniyle olumsuz eleştirilerin hedefi oldu.

Yenilenen Tomb Raider serisini üçleme ile sonlandıran Shadow of the Tomb Raider, 14 Eylül’de çıkış yapmıştı. Geçen hafta oyunun Steam’deki kullanıcı incelemelerinde büyük bir değişim yaşandı ve “Pozitif” seviyesinden “Karışık” seviyesine düştü. Bunun nedeni ise çıkışının üzerinden bir ay geçmesine rağmen yüzde 34 ve yüzde 44 oranlarında indirim yapılması. Buna tepki olarak da oyunu çıkışıyla beraber ya da ön sipariş vererek satın alanlar Steam’deki incelemelere “olumsuz” yönde oy vermeye başladı.

Oyunun Steam’deki inceleme grafiği – via Game Informer

Shadow of the Tomb Raider’ın inceleme puanları paylaşıldı

İndirime girdiği 16 Ekim’den itibaren Shadow of the Tomb Raider’ın Steam incelemeleri için not verenlerin yüzde 66’sı olumsuz yönde tercih belirtmiş. Oyun hakkında herhangi bir bilgi vermeyen bu kişiler, Shadow of the Tomb Raider’ın çıkışından bir ay sonra gerçekleşen indirim ile oyunu satın alanların ön sipariş verenlerden daha az para ödediğinden bahsediyor.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One için oynanabilir olan Shadow of the Tomb Raider’ın ilk DLC içeriği, The Forge, 13 Kasım’da çıkış yapacak.

Önceki İçerikBu Hafta Vizyona Girecek olan Filmler – 26 Ekim Cuma
Sonraki İçerikJade Raymond Electronic Arts ile yollarını ayırdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz