Steam Cadılar Bayramı indirimi – 2018 tarihi sızdırıldı

Steam'in bu yılki Cadılar Bayramı İndirimi için başlangıç ve bitiş tarihleri belli oldu.

Steam Cadılar Bayramı indirimi

Her yıl düzenlenen büyük indirimlerden biri olan 2018 Steam Cadılar Bayramı indirimi için başlangıç ve bitiş tarihi sızdı.

Dünyanın en büyük dijital oyun kütüphanesine sahip olan Steam‘in 2018 yılına ait indirim takvimi sızdırıldı. Steam Cadılar Bayramı İndirimleri çok yakında başlayacak.

İşte Steam Cadılar Bayramı indirimi 2018’in tarihi:

  • Steam Cadılar Bayramı İndirimleri 29 Ekim TSİ 19:55’de başlayıp 1 Kasım TSİ 20:05’de sona erecek.

Steam Cadılar Bayramı indirim 2018 ne zaman?

Steam Cadılar Bayramı indirimleri her yıl, bir kelt geleneği olan cadılar bayramına özel olarak yapılmaktadır. Cadılar Bayramı kökeni antik Britanya’da pagan Keltlerin kutladığı Samhain Festivali’dir. Keltler 1 Kasım’ı yazın bitişi, kışın başlangıcı kabul ediyorlardı. Samhain kelimesinin kökeni Eski İrlandaca sam (yaz) ve fuin (son) sözcüklerine dayanır. Cadılar Bayramı batı ülkelerinde “Halloween” olarak anılmaktadır.  Bu sene Cadılar Bayramı 31 Ekim 2018 tarihinde kutlanacaktır.

Ayrıca Vikipedi açıklamasına göre Cadılar Bayramı;
“Cadılar Bayramı, her sene 31 Ekim’de kutlanan, öncelikle Pagan ve sonrasında Hristiyan kökleri olmasına rağmen günümüzde seküler bir kutlama halini almış bayram. Çocukların, genellikle korkunç kostümler giyerek, kapı kapı dolaşıp şekerleme ve harçlık topladığı bir bayramdır.” 

Steam üzerinden yapılan indirim etkinliği cadılar bayramı konseptine uygun olarak korku ve gerilim oyunları için uygun bir konsept hazırlıyor. Tabii sadece bu oyun türleriyle kalmayıp yine bir çok oyun Steam Cadılar Bayramı indirimleri süresince indirimde olacaktır.

Bu süre içerisinde birçok oyun bizi bekliyor olacak. Bakalım bu sene hangi oyunları Steam kütüphanemize ekleyeceğiz. İndirimler hakkında detaylı bilgiler Steam’in resmi sitesi üzerinden yayınlandığı zaman konu hakkında daha detaylı bilgileri sizinle paylaşıyor olacağız. Yine sizde resmi sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

Korku oyunu sever biriyseniz aşağıdaki oyunların indirime girmesi halinde kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Umarız korku türünde bir çok oyunu indirim dahilinde görebileceğiz.

  • The Evil Within 2
  • Alien: Isolation
  • Resident Evil 7
  • Condemned: Criminal Origins
  • Darkwood
  • System Shock 2
  • Amnesia: The Dark Descent
  • Outlast

Steam indirimleri hakkında haberler için bizi sosyal medya kanallarımız üzerinden takip ederek, gelişmeler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Önceki İçerikTekken 7 satışları üç milyon adete ulaştı
Sonraki İçerikNVIDIA’nın Monster Hunter World bundle kampanyası duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz