Counter-Strike 2 hazır! NVIDIA Reflex, Sistem Gecikmesini %35’e Kadar Optimize Ediyor

Bugün Valve, Counter-Strike tarihindeki en büyük teknik ilerlemeyi sunarak Counter-Strike: Global Offensive’i Source 2 motoruna yükselten Counter-Strike 2’yi piyasaya sürdü. Bu güncelleme, daha yeni grafik API’larını kullanarak geliştirilmiş görüntü kalitesi ve tepki hızı sunuyor.

NVIDIA, kazanmak için kritik öneme sahip olan sistem gecikmesini, NVIDIA Reflex’in eklenmesiyle mutlak minimumda tutmak için Valve ile çalıştı.

Milisaniyelerle Ölçülen Zafer

Counter-Strike 2 gibi rekabetçi nişancı oyunlarında, daha yüksek FPS ve daha düşük sistem gecikmesi, hedefleri daha hızlı elde etmenize, daha hızlı tepki vermenize ve nişan hassasiyetini artırmanıza olanak tanıyor. GeForce RTX 40 Serisi, NVIDIA Reflex (15 ms altı PC gecikmesi) ve en yüksek FPS ile gecikme süresi en düşük olan üst düzey Counter-Strike 2 deneyimini vaat ediyor.  Uyumlu GPU’lara sahip oyuncular, Counter-Strike 2 ‘de NVIDIA Reflex’i etkinleştirerek sistem gecikmesini %35’e kadar azaltabiliyor.

NVIDIA Reflex

Sistem gecikmesini azaltarak hareketlerin daha hızlı gerçekleşmesini sağlayan, çoklu oynanan maçlara büyük bir rekabet avantajı ve tek başına oynanan oyunlara ise akıcılık ve eğlence sunan NVIDIA Reflex, artık oyunların olmazsa olmaz bir parçası haline geldi bile. NVIDIA Reflex şu anda her ay 50 milyondan fazla oyuncu tarafından kullanılıyor, en iyi 10 rekabetçi nişancı oyunundan 9’unda mevcut ve 80’den fazla desteklenen oyunda GeForce oyuncularının %90’ı tarafından kullanılıyor.

Gecikmenin Ölçülmesi

Counter-Strike 2’de gecikmeyi test edecekseniz, en doğru sonuçlar  için NVIDIA Frameview aracını kullanmanızı öneriyoruz. NVIDIA LDAT ayrıca en “profesyonel” test deneyimi için de kullanılabilir.

Önceki İçerikPlayStation Başkanı Jim Ryan görevini bırakıyor
Sonraki İçerikEA Sports FC 24 inceleme
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz