Santa Monica Studio iki yeni oyun projesi için geliştiriciler arıyor

God of War 2 ve God of War 3?

God of War (PS4) | Sony Santa Monica

God of War serisine yepyeni bir soluk katan Santa Monica Studio iki yeni oyun projesi üzerinde çalışıyor olabilir.

Sony‘nin birinci parti oyun stüdyoları arasında yer alan Santa Monica’nın LinkedIn üzerinden verdiği iş ilanına göre, iki yeni oyun üzerinde çalışma yürütülüyor. ResetEra’dan bir kullanıcının yakaladığı ekran görüntüsünde, LinkedIn‘de Ekim 2016 ile Kasım 2017 tarihleri arasında açılan iş ilanında “gelecekteki iki projeyi kapsayan stratejik, çok aşamalı ve uzun vadeli bir stüdyo planı” ifadesi geçiyor.

Bu yılın başlarında çıkış yapan ve serinin şeklini değiştiren yeni God of War’un yönetmeni Cory Barlog, oyunun çıkışından kısa bir süre sonra verdiği röportajda serinin devamı için aklında beş oyun daha olduğunu açıklamıştı.

God of War inceleme

Santa Monica’nın verdiği iş ilanından yola çıkarak, bahsi geçen gelecekteki iki projeden birinin God of War 2 olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz ancak diğerinin yeni bir IP (fikri mülkiyet) olması mümkün. Veyahut o da God of War 3 olabilir, ne de olsa Barlog şimdiden seriyi beş oyuna ulaştırmayı düşünüyor.

God of War’un ilk konsept tasarımları Mısır mitolojisini gösteriyor

Öte yandan, bu iki oyunun da PlayStation 5 için geliştirildiği tahmin ediliyor. Zira, son gelişmeler Sony’nin 2019’da yeni nesil PlayStation konsolunu piyasaya sürebileceğini gösteriyor.

Önceki İçerikCall of Duty Black Ops 4 inceleme
Sonraki İçerikPS4’ü kilitleyen mesajdan kurtulma yöntemi açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz