Minecraft Yağmur Durdurma Kodu

Minecraft sunucularında ve normal oyunlarınız esnasında oyun oynamanız sırasında sistem otomatik olarak hava durumunu değiştirmektedir. Bu gibi durumlarda, oyun içerisinde hileler aktifken (sunucularda op olmanız gerekmektedir) hava durumunu değiştirip Minecraft Yağmur Durdurma Kodu ile yağmuru durdurabilirsiniz.

Tabii bu sadece bir seçenek, kasvetli ve yağışlı havaları seviyorsanız yine aynı kodla yağış ayarlayarak, yağmur yağmasını sağlayabilirsiniz. Hava normal haldeyken aşağıda paylaşılan kodu girmeniz halinde direkt olarak sağanak şekilde yağmur yağmaya başlayacaktır. Yine tam tersi işlemi yaparak sağanak şekilde yağan yağmuru durdurmak için yine aşağıda belirtilen kodu kullanarak yağmuru durdurabilirsiniz.

minecraft-yagmur-durdurma-kodu-toggledownfall
Minecraft Yağmur Durdurma Kodu

Minecraft Yağmur Durdurma Kodu

Minecraft Yağmur Yağdırma Kodu

/toggledownfall – Sağanak olarak yağmur yağmaya başlar

Minecraft Yağmur Durdurma Kodu

/toggledownfall off – Yağan yağmuru durdurur.

Minecraft hava durumunu değiştirme dışında bir çok hileye sitemiz üzerinden ulaşabilmeniz mümkün, Minecraft Hileleri ve Admin Kodları yazımızda diğer tüm hilelere ulaşabilmeniz mümkündür.  İlgili yazımızda gerek oyun içerisinden herhangi bir item’ı almak gerekse ölümsüz olmak adına bir çok hileye ulaşabilirsiniz.

Minecraft TR Facebook grubumuza davetlisiniz.
Önceki İçerikTotal War: Atilla’nın Tanıtım Videosunda Gotlar Boy Gösteriyor
Sonraki İçerikPS4’e özel The Order: 1886’dan yeni video!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

3 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz